Werken bij RMS
/ Monteur
RMS   ADAM 0010 PS1B8489vk
Ben jij die monteur met technische kennis van zaken die al onze voertuigen draaiende houdt?

Hoppa, weer een klus geklaard. Je collega kan weer veilig de weg op om de voor vandaag geplande veegwerkzaamheden te gaan realiseren nu jij ervoor gezorgd hebt dat die reparatie snel gefixt is. “Kleine moeite en graag gedaan natuurlijk! Oh sorry, ik spreek je later, m’n telefoon gaat, even kijken wat er aan de hand is…” Het was wederom een collega die jou nodig had. Hij staat met pech langs de weg in Rotterdam en zou heel graag zijn werkzaamheden snel weer willen vervolgen. ‘Jouw’ servicewagen biedt nu uitkomst. Deze compleet uitgeruste mobiele werkplaats gaat je helpen om ook dit euvel op te lossen. Het onderhoud aan de vrachtwagen op de werf in Amsterdam kan wel even wachten, nu eerst op pad richting het projectgebied waarover je eerder al wel gehoord had, maar nu dan ook zelf gaat zien.   

RMS Service truck

/ Dynamisch en divers

/ Kansen om te groeien

/ Uitdaging met verantwoordelijkheid

Werken bij Road Maintenance Support is werken aan veel verschillende projecten op het gebied van onderhoud, verkeersmaatregelen en calamiteiten. We zijn volop in ontwikkeling, groeien door en zijn op zoek naar een

/ Monteur

Je komt te werken in een hecht team wat samen verantwoordelijk is voor het beheer en onderhoud van onder meer tunnels, vliegvelden, (snel)wegen en groenzones, het plaatsen van verkeersmaatregelen en het oplossen van incidenten. Zowel gepland als ongepland en overdag als ‘s nachts. We beschikken over een uitgebreid voertuigenpark en dat is nou precies waar jij verantwoordelijk voor wordt.

Bij ons op de werf in Amsterdam, wat ook je standplaats is, verricht je al het benodigde onderhoud en de voorkomende reparaties aan de botsabsorber, veegmachines, trekkers, pijlwagens, gazonmaaiers etc. etc.. Daarnaast staat onze compleet uitgeruste servicewagen tot je beschikking, zodat je ook onderweg, op of richting de verschillende projecten in het land je werkzaamheden kunt uitvoeren om daarmee onze voertuigen draaiende te houden. Zo kom je nog eens ergens. Tot slot zouden we het waarderen als je naast je vaste taken bereid bent om indien nodig bij te springen bij werkzaamheden buiten de garage om.

Wat je taken zijn:
- Verzorgen van onderhoud en reparaties aan ons voertuigenpark bestaande uit botsabsorber, veegmachines, trekkers, pijlwagens, gazonmaaiers etc.

Wat je nodig hebt:
- Je bent betrokken, betrouwbaar en bedreven en hebt een flexibele, collegiale, stressbestendige werkinstelling
- Je hebt technische kennis van zaken als het gaat om het uitvoeren van allerhande onderhoud en reparaties aan verschillende voertuigen
- Je bent in het bezit van het C en BE rijbewijs
- Het zou mooi zijn als je ook al je VCA certificering hebt, maar anders zullen wij je helpen om dit snel te gaan halen

Wat we je bieden:
- Een contract voor 24 tot 40 uur per week, waarbij je werkdagen bij een contract van 24 uur in overleg flexibel zijn in te delen
- Een échte invulling aan de vaak beloofde ‘goede arbeidsvoorwaarden’
- Dienstauto voor woon-werkverkeer
- Telefoon en laptop
- Alle ruimte voor opleiding en ontwikkeling
- Volop kansen om te groeien

RMS Service truck

/ Dynamisch en divers

/ Kansen om te groeien

/ Uitdaging met verantwoordelijkheid

Direct solliciteren

Meteen enthousiast geworden en wil je graag aan de slag bij RMS? Wacht niet af en bel of mail ons. Je kunt ook gemakkelijk je gegevens op bijgaand formulier invullen waarna wij snel contact met jou op zullen nemen.

Zie je nu geen passende vacature, maar zou je wel bij ons willen komen werken? Stuur ons ook dan je CV en motivatie en we nemen snel contact met je op. 

Vul hier je gegevens in

Meer informatie over onze diensten?

We verzorgen zowel Asset, Traffic als Incident Management. Een totaalpakket aan diensten die enerzijds in elkaars verlengde liggen en elkaar anderzijds versterken bij de realisatie van onze werkzaamheden.

Road Maintenance Support

Wij zorgen ervoor dat de weg beschikbaar blijft en assets presteren. Altijd. Blijf op de hoogte en volg ons ook via social media.

Wil je bij ons komen werken?

Stuur een bericht en we nemen snel contact met je op.

Contact

Petroleumhavenweg 4
1041 AC Amsterdam
+31 8 50 64 77 94
info@rms-bv.nl

Klik hier voor onze Algemene Leveringsvoorwaarden.