Werken bij RMS
/ Open sollicitatie
Ben jij beschikbaar voor een nieuwe uitdaging?

“Tjonge, die wereld van RMS spreekt mij zeker aan zeg. Dynamisch en afwisselend. Mooie organisatie ook. En ik zie het zelf helemaal zitten om onderdeel van zo’n hecht team te gaan worden. Ik wil ook zo’n ‘strijder’ zijn waar ze het over hebben op hun social media!”. Dat is wat je eigenlijk zou willen zeggen, maar nu zie je geen vacature op de site die precies bij jouw ervaring past. Toch stuur je alvast een mail om te laten weten dat je beschikbaar bent, want je weet maar nooit...

/ Dynamisch en divers

/ Kansen om te groeien

/ Uitdaging met verantwoordelijkheid

Werken bij Road Maintenance Support is werken aan een diversiteit aan projecten op het gebied van zowel Asset, Traffic als Incident Management. We zijn volop in ontwikkeling, groeien door en voortdurend op zoek naar aanvullend talent. Dus heb je zin om bij ons aan de slag te gaan, maar vind je nu geen passende vacature, stuur ons dan een

/ Open sollicitatie

Je komt bij ons te werken in een hecht team wat samen verantwoordelijk is voor het beheer en onderhoud van assets en (snel)wegen, plaatsen van verkeersmaatregelen en oplossen van incidenten. Zowel gepland als ongepland en overdag als ‘s nachts. Veel van de werkzaamheden kunnen immers niet overdag plaatsvinden of komen onaangekondigd op je pad gedurende je dienst. 

Mail ons je CV en motivatie via onderstaand formulier en we nemen snel contact met je op! En even bellen kan natuurlijk ook.

/ Dynamisch en divers

/ Kansen om te groeien

/ Uitdaging met verantwoordelijkheid

Direct solliciteren

Meteen enthousiast geworden en wil je graag aan de slag bij RMS? Wacht niet af en bel of mail ons. Je kunt ook gemakkelijk je gegevens op bijgaand formulier invullen waarna wij snel contact met jou op zullen nemen.

Zie je nu geen passende vacature, maar zou je wel bij ons willen komen werken? Stuur ons ook dan je CV en motivatie en we nemen snel contact met je op. 

Vul hier je gegevens in

Meer informatie over onze diensten?

We verzorgen zowel Asset, Traffic als Incident Management. Een totaalpakket aan diensten die enerzijds in elkaars verlengde liggen en elkaar anderzijds versterken bij de realisatie van onze werkzaamheden.

Road Maintenance Support

Wij zorgen ervoor dat de weg beschikbaar blijft en assets presteren. Altijd. Blijf op de hoogte en volg ons ook via social media.

Wil je bij ons komen werken?

Stuur een bericht en we nemen snel contact met je op.

Contact

Petroleumhavenweg 4
1041 AC Amsterdam
+31 8 50 64 77 94
info@rms-bv.nl

Klik hier voor onze Algemene Leveringsvoorwaarden.