Werken bij RMS
/ Projectleider regio Zuid-Holland
Ben jij onze ervaren projectleider die naast passie voor het vak ook beschikt over inspirerend leiderschap en uitstekende coachingsvaardigheden?

“Tjonge, dat was een goed gesprek gistermorgen, bedankt voor je gedetailleerde toelichting en ik zie je calculatie graag tegemoet.”. Zei hij dat nou echt?.. Jazeker, dat was het laatste wat die potentiële nieuwe opdrachtgever je zojuist vertelde aan de telefoon. En dat was niet de eerste prospect die jij als Projectleider overtuigt. Vorige week was er namelijk ook al uit een uitgebreide calculatie voor een andere prospect nieuw werk voortgekomen.

Calculeren - en dan niet alleen voor new business -  is sowieso iets wat jou ligt. Net als de complete financiële projectadministratie voor jou geen geheimen heeft en je altijd precies (nou ja, bijna dan) kunt vertellen wat de status is. Goed om te weten. En een belangrijk onderdeel binnen de realisatie van de vele verschillende projecten die jij als eindverantwoordelijke onder beheer hebt. Waarbij kennis van zaken en vooral het samenwerken met je team belangrijke factoren zijn voor de kwalitatieve uitvoering.

De verschillende medewerkers waar jij mee samenwerkt zijn stuk voor stuk individuele personen met ieder eigen kwaliteiten en inbreng binnen de projectuitvoering. Logisch. En iets wat jij maar al te goed beseft aangezien je het teambelang altijd bovenaan zet, maar vooral ook weet wat er speelt en zo echt samen de projecten tot een goed einde brengt. Door je teamleden stuk voor stuk in hun kracht te zetten en bijvoorbeeld te complimenteren of bij te sturen. Net wanneer er wat nodig is. Menselijk. Helemaal passend bij de manier hoe wij binnen de wereld van RMS de werkzaamheden samen uitvoeren. Betrokken, betrouwbaar en bedreven. Telkens weer.

/ Dynamisch en divers

/ Kansen om te groeien

/ Uitdaging met verantwoordelijkheid

Werken bij Road Maintenance Support is werken aan een diversiteit aan projecten op het gebied van zowel Asset, Traffic als Incident Management. We zijn volop in ontwikkeling, groeien door en zijn op zoek naar een

/ Projectleider regio Zuid-Holland

Je komt op de locatie Rotterdam te werken in een groeiend team wat samen verantwoordelijk is voor het beheer en onderhoud van diverse (snel)wegen, tunnels, Rotterdam The Hague Airport en het plaatsen van verkeersmaatregelen en oplossen van incidenten in deze regio.

Je bent behulpzaam, betrouwbaar en gedreven en vormt de verbindende factor tussen de bedrijfsleiding, klant en werkvloer. Je zorgt voor een goede communicatie met de diverse opdrachtgevers en zet je beste beentje voor op het gebied van acquisitie zodat we doorgroeien. Samen met de uitvoerders doe je de voorbereiding, uitvoering en administratieve verwerking van de werkzaamheden. Met jou erbij verloopt de uitvoering van onze onderhoudswerken vlot, veilig en voorspoedig.

Wat je taken zijn:
Aansturen van diverse projecten
- Bewaken van tijd, budget, kwaliteit, planning en vooral veiligheid van de uit te voeren werkzaamheden binnen de diverse contracten in de regio 

Onderhouden en verwerven van contacten en contracten met (potentiële) opdrachtgevers
- Door het herkennen van kansen en een eerlijk en goed verhaal vergroot je de positie van RMS in de regio

Zorgen dat ‘jouw’ team draait
- Je beschikt over een strenge, maar rechtvaardige houding, bent op de hoogte van wat er binnen de koppies van je team speelt en handelt daar ook naar. Een aanmoediging, aandacht of juist een duidelijk gesprek dragen bij aan een prettige, veilige cultuur binnen het team waardoor iedereen zich op zijn of haar plek voelt 

Wat je nodig hebt:
-
Plezier in je werk
- Passie voor onderhoud, calamiteiten en verkeersmaatregelen
- HBO denk- en/of werkniveau
- Ervaring als projectleider
- Inspirerend leiderschap
- Woonachtig in het westen van het land, in de ruime regio Zuid-Holland
- Coachingsvaardigheden om zo je collega’s verder te helpen in hun ontwikkeling
- Verstand van projectadministratie en deze ook kunnen voeren, zodat we onze centjes binnen krijgen
- Fingerspitzengefühl waardoor je samen met de planner en uitvoerder verder kijkt dan je neus lang is, zodat we ook met kerst en in de bouwvak ook onze klanten kunnen helpen

En verder mooi om te hebben (en anders te willen behalen):
- Een rijbewijs is wel handig evenals VCA-vol 

Wat we je bieden:
- Een échte invulling aan de vaak beloofde ‘goede arbeidsvoorwaarden’
- Dienstauto voor woon-werkverkeer
- Telefoon en laptop
- Volop mogelijkheden om je te ontwikkelen door het volgen van opleidingen

/ Dynamisch en divers

/ Kansen om te groeien

/ Uitdaging met verantwoordelijkheid

Direct solliciteren

Meteen enthousiast geworden en wil je graag aan de slag bij RMS? Wacht niet af en bel of mail ons. Je kunt ook gemakkelijk je gegevens op bijgaand formulier invullen waarna wij snel contact met jou op zullen nemen.

Zie je nu geen passende vacature, maar zou je wel bij ons willen komen werken? Stuur ons ook dan je CV en motivatie en we nemen snel contact met je op. 

Vul hier je gegevens in

Meer informatie over onze diensten?

We verzorgen zowel Asset, Traffic als Incident Management. Een totaalpakket aan diensten die enerzijds in elkaars verlengde liggen en elkaar anderzijds versterken bij de realisatie van onze werkzaamheden.

Road Maintenance Support

Wij zorgen ervoor dat de weg beschikbaar blijft en assets presteren. Altijd. Blijf op de hoogte en volg ons ook via social media.

Wil je bij ons komen werken?

Stuur een bericht en we nemen snel contact met je op.

Contact

Petroleumhavenweg 4
1041 AC Amsterdam
+31 8 50 64 77 94
info@rms-bv.nl

Klik hier voor onze Algemene Leveringsvoorwaarden.