Werken bij RMS
/ Herdermachinist

Werken bij Road Maintenance Support is werken aan een diversiteit aan projecten op het gebied van zowel Asset, Traffic als Incident Management. We zijn volop in ontwikkeling, groeien door en zijn op zoek naar een: 

Herdermachinist  

Je komt te werken in een hecht team wat samen verantwoordelijk is voor het beheer en onderhoud van onder meer tunnels, (snel)wegen en groenzones, het plaatsen van verkeersmaatregelen en het oplossen van incidenten. Zowel gepland als ongepland en overdag als ‘s nachts. Veel van de werkzaamheden kunnen immers niet overdag plaatsvinden of komen onaangekondigd op je pad gedurende je dienst. Voor het geplande onderhoud maken we veel gebruik van de inzet van onze vrachtwagens die voorzien zijn van een herderarm. Hiermee worden onder meer bermen gemaaid en wanden van tunnels gewassen. Jij bent bij ons die behendige machinist die vol passie en plezier aan de slag gaat op de diverse projecten die wij voor onze opdrachtgevers verzorgen.

Wat je taken zijn:
Bedienen van diverse machines waaronder de herder waarmee we bermen maaien en tunnels wassen

Wat je nodig hebt:
Rijbewijs BE en CE
Ervaring in het bedienen van machines en oplossen van kleine storingen
VCA of bereid om dit te gaan te behalen
Flexibele, collegiale en stressbestendige instelling

Wat we je bieden:
Vast contract
Een échte invulling aan de vaak beloofde ‘goede arbeidsvoorwaarden’
Vakgerichte opleidingen en kansen om te groeien 

Direct solliciteren

Meteen enthousiast geworden en wil je graag aan de slag bij RMS? Wacht niet af en bel of mail ons. Je kunt ook gemakkelijk je gegevens op bijgaand formulier invullen waarna wij snel contact met jou op zullen nemen.

Zie je nu geen passende vacature, maar zou je wel bij ons willen komen werken? Stuur ons ook dan je CV en motivatie en we nemen snel contact met je op. 

Vul hier je gegevens in

Meer informatie over onze diensten?

We verzorgen zowel Asset, Traffic als Incident Management. Een totaalpakket aan diensten die enerzijds in elkaars verlengde liggen en elkaar anderzijds versterken bij de realisatie van onze werkzaamheden.

Road Maintenance Support

Wij zorgen ervoor dat de weg beschikbaar blijft en assets presteren. Altijd. Blijf op de hoogte en volg ons ook via social media.

Wil je bij ons komen werken?

Stuur een bericht en we nemen snel contact met je op.

Contact

Petroleumhavenweg 4
1041 AC Amsterdam
+31 8 50 64 77 94
info@rms-bv.nl

Klik hier voor onze Algemene Leveringsvoorwaarden.