Diensten van RMS
Asset Management

Niet iedere weg heeft dezelfde onderhoudsbehoefte om altijd weer beschikbaar te blijven. En elke asset zullen we op een eigen, passende wijze beheren, zodat deze optimaal kan presteren. Door de doordachte inzet van mens en materieel binnen onze dienstverlening realiseren we kwalitatief hoogwaardig Asset Management.

/ Optimale invulling

Optimaal Asset Management bevindt zich op de scheidslijn van preventief en correctief onderhoud. De balans van de benodigde werkzaamheden wordt bovendien bepaald aan de hand van het gewenste kwaliteitsniveau van de objecten binnen het areaal wat door onze opdrachtgevers is vastgesteld. Door binnen goed te plannen en buiten zorgvuldig te handelen, de invulling te evalueren en indien nodig bij te stellen, creëren we de optimale uitvoering van onze dienstverlening. 

Tunnels als specialisme

Aangezien we nu inmiddels al vele jaren en naar volle tevredenheid van onze opdrachtgever de complete Coentunnel ‘doen’, durven we gerust te stellen dat het beheer en onderhoud van tunnels een specialisme is geworden van RMS.

/ Inspecteren en analyseren

Door geregeld te inspecteren en voortdurend te analyseren kunnen we het benodigde onderhoud voor de projecten waar wij verantwoordelijk voor zijn nog beter regisseren. Schouwen toont enerzijds het functioneren van het areaal en brengt anderzijds het benodigde onderhoud in kaart. En door tegelijkertijd met het schouwen op projecten met de invulling van onderhoudswerkzaamheden te anticiperen, kunnen we de verschillende assets nog beter beheren.

Met schoon gemak gereinigd 

Voor het wassen van veel verschillende soorten wanden maken we gebruik van ons eigen uitgebreide en multifunctioneel materieel. We zijn ervaren, werken precies en professioneel.

Meer informatie over onze diensten?

We verzorgen zowel Asset, Traffic als Incident Management. Een totaalpakket aan diensten die enerzijds in elkaars verlengde liggen en elkaar anderzijds versterken bij de realisatie van onze werkzaamheden.

Road Maintenance Support

Wij zorgen ervoor dat de weg beschikbaar blijft en assets presteren. Altijd. Blijf op de hoogte en volg ons ook via social media.

Wil je bij ons komen werken?

Stuur een bericht en we nemen snel contact met je op.

Contact

Petroleumhavenweg 4
1041 AC Amsterdam
+31 8 50 64 77 94
info@rms-bv.nl

Klik hier voor onze Algemene Leveringsvoorwaarden.