Diensten
Veelzijdige dienstverlening

Door verder en alvast vooruit te denken en daarmee niet voor de korte, maar juist de lange termijn de te verrichten werkzaamheden te overzien, bewaken we het overzicht voor de projecten die wij voor onze opdrachtgevers realiseren. We bieden een veelzijdige dienstverlening en staan 24/7 paraat om calamiteiten binnen de arealen waar wij verantwoordelijk voor zijn adequaat op te lossen.

/ Asset Management

Slim onderhoud

De assets die wij binnen onze arealen beheren moeten wat ons betreft optimaal presteren. Altijd en bovendien tegen zo min mogelijk kosten en hinder. Risicobeheersing speelt hierbinnen een belangrijke rol. Door niet klakkeloos te doen, maar eerst te denken en het benodigd onderhoud slim en zorgvuldig in te zetten, voorkomen we veel ongemak. Door te anticiperen op basis van voortdurende analyse en schouwwerkzaamheden ondervangen we ook nog eens onnodige onderhoudsinspanningen. 

Met schoon gemak gereinigd 

Voor het wassen van veel verschillende soorten wanden maken we gebruik van ons eigen uitgebreide en multifunctioneel materieel. We zijn ervaren, werken precies en professioneel.

/ Traffic Management

Zowel gepland als ongepland 

Voor zowel geplande als ongeplande werkzaamheden kunnen wij de bijbehorende verkeersmaatregelen plaatsen. De inzet ervan gaat wat ons betreft veel verder dan het uitzetten van de kegels en plaatsen van de borden alleen. Het vergt een goede organisatorische afstemming en gedegen voorbereiding om de maatregelen uiteindelijk juist in te kunnen zetten.

/ Incident Management

Snel, veilig en adequaat oplossen

Een calamiteit kent geen tijd, komt altijd onverwachts en dient snel, veilig en adequaat te worden opgelost. Om enerzijds de doorstroming van het verkeer zo min mogelijk te verstoren en anderzijds gevaar voor de andere weggebruikers zo snel mogelijk weg te nemen. We zijn 24/7 oproepbaar voor de arealen die onder onze verantwoording vallen en zorgen ervoor dat de weg beschikbaar blijft. Altijd.

Op zoek naar een leuke baan?

Werken in de wereld van RMS is werken aan een diversiteit aan projecten op het gebied van zowel Asset, Traffic als Incident Management. Bij ons krijg je volop kansen om jezelf te ontwikkelen en tegelijkertijd mee te groeien met de organisatie.

Road Maintenance Support

Wij zorgen ervoor dat de weg beschikbaar blijft en assets presteren. Altijd. Blijf op de hoogte en volg ons ook via social media.

Wil je bij ons komen werken?

Stuur een bericht en we nemen snel contact met je op.

Contact

Petroleumhavenweg 4
1041 AC Amsterdam
+31 8 50 64 77 94
info@rms-bv.nl

Klik hier voor onze Algemene Leveringsvoorwaarden.