Asset Management
Diensten van RMS
Traffic Management

Om zowel geplande als ongeplande werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren, verzorgen wij zelf de verkeersmaatregelen. Voor de invulling van deze dienstverlening hebben we alle benodigdheden tot onze beschikking.

/ Snel schakelen

Al onze medewerkers zijn opgeleid om de benodigde verkeersmaatregelen op de juiste manier te treffen. We werken volgens de CROW richtlijnen 96a+b en de BRL9101 en het vraagt om paraatheid en snel kunnen schakelen bij zowel geplande als ongeplande werkzaamheden. De inzet voor periodiek onderhoud wordt uitgebreid voorbereid en we weten wat we moeten doen bij een eventuele calamiteit.

We zijn immers gewend om in samenspraak met de verkeerscentrale en de dienstdoende weginspecteurs de verkeersmaatregelen snel toe te passen.

Alles in huis

Voor de invulling van onze dienstverlening hebben we alle benodigdheden zelf tot onze beschikking. Van botsabsorbers tot pijl-, tekst- en vluchtstrookwagens en uiteraard de borden, kegels en bussen om deze uit te zetten.

/ Altijd ondersteunend

Traffic Management is in onze visie te allen tijde ondersteunend aan zowel Asset als Incident Management. Onze dienstverlening kan niet worden uitgevoerd zonder de veiligheid binnen het werkgebied te kunnen waarborgen middels de juiste inzet van verkeersmaatregelen. 

Meer informatie over onze diensten?

We verzorgen zowel Asset, Traffic als Incident Management. Een totaalpakket aan diensten die enerzijds in elkaars verlengde liggen en elkaar anderzijds versterken bij de realisatie van onze werkzaamheden.

Road Maintenance Support

Wij zorgen ervoor dat de weg beschikbaar blijft en assets presteren. Altijd. Blijf op de hoogte en volg ons ook via social media.

Wil je bij ons komen werken?

Stuur een bericht en we nemen snel contact met je op.

Contact

Petroleumhavenweg 4
1041 AC Amsterdam
+31 8 50 64 77 94
info@rms-bv.nl

Klik hier voor onze Algemene Leveringsvoorwaarden.