Werken bij RMS is werken bij een snel groeiende organisatie die volop in ontwikkeling is. We zijn actief in een dynamische werkomgeving en geen dag en nacht is bij ons hetzelfde. We gaan door tot de werkzaamheden zijn verricht zoals deze zijn afgesproken, zodat ook onze opdrachtgevers hun afspraken na kunnen komen.

/ Bij RMS ben jij belangrijk!

Het werk wat wij verrichten is belangrijk. Net zoals onze medewerkers stuk voor stuk belangrijk voor ons zijn. Veiligheid en veilig werken hebben wij dan ook in de breedste zin van het woord hoog in het vaandel staan. En gaat bovendien veel verder dan voor ons alleen. Iets wat in onze wervingsvideo nadrukkelijk naar voren komt, naast de diversiteit aan werkzaamheden die we binnen de wereld van RMS realiseren.

We zijn op zoek naar nieuwe medewerkers, bieden je kansen om te groeien en een uitdaging met verantwoordelijkheid. Dynamisch door de diversiteit aan werkzaamheden binnen onze drie diensten Asset, Traffic en Incident Management. Afwisselend door de variatie aan projecten waar we dagelijks actief zijn. Bekijk de vacatures en solliciteer snel en simpel. 

/ Snel groeiende organisatie

Bij RMS krijg je volop kansen om jezelf te ontwikkelen en tegelijkertijd mee te groeien met de organisatie. Werken in de wereld van RMS is werken aan een diversiteit aan projecten op het gebied van zowel Asset, Traffic als Incident Management. Samen met je collega’s vorm je een hecht team wat staat voor haar werk, kwaliteit levert en afspraken nakomt. We zijn betrokken, betrouwbaar en bedreven.

/ Dynamische werkomgeving

Samen zorgen we ervoor dat de weg beschikbaar blijft, assets presteren en gepland beheer van en calamiteitenbestrijding op en rond wegen, evenals de benodigde verkeersmaatregelen voorspoedig verlopen. Geen dag en nacht is bij ons hetzelfde en de werkzaamheden die je bij RMS kunt verrichten variëren per dienst die wij voor onze opdrachtgevers verzorgen. Naast jouw kennis en kunde vormen inzet, flexibiliteit en proactiviteit belangrijke sleutels voor succesvol samenwerken en het leveren van kwaliteit.

Direct solliciteren

Meteen enthousiast geworden en wil je graag aan de slag bij RMS? Wacht niet af en bel of mail ons. Je kunt ook gemakkelijk je gegevens op bijgaand formulier invullen waarna wij snel contact met jou op zullen nemen.

Zie je nu geen passende vacature, maar zou je wel bij ons willen komen werken? Stuur ons ook dan je CV en motivatie en we nemen snel contact met je op. 

Vul hier je gegevens in

Meer informatie over onze diensten?

We verzorgen zowel Asset, Traffic als Incident Management. Een totaalpakket aan diensten die enerzijds in elkaars verlengde liggen en elkaar anderzijds versterken bij de realisatie van onze werkzaamheden.

Road Maintenance Support

Wij zorgen ervoor dat de weg beschikbaar blijft en assets presteren. Altijd. Blijf op de hoogte en volg ons ook via social media.

Wil je bij ons komen werken?

Stuur een bericht en we nemen snel contact met je op.

Contact

Petroleumhavenweg 4
1041 AC Amsterdam
+31 8 50 64 77 94
info@rms-bv.nl

Klik hier voor onze Algemene Leveringsvoorwaarden.