Diensten van RMS
Incident Management

Een calamiteit kent geen tijd, komt altijd onverwachts en dient snel, veilig en adequaat te worden opgelost. We zijn 24/7 oproepbaar voor de arealen die onder onze verantwoording vallen en zorgen ervoor dat de weg beschikbaar blijft. Altijd.

/ 24/7 oproepbaar

We staan 24 uur per dag, 7 dagen per week paraat om calamiteiten onder controle te krijgen en op te lossen, geheel conform de contracten met onze opdrachtgevers. Afspraak is afspraak. We laten niets aan het toeval over en kennen de protocollen en te volgen procedures. We zijn veelzijdig en flexibel inzetbaar met ons eigen uitgebreide materieel en kennen het areaal waar wij verantwoordelijk voor zijn tot in detail. Zo zorgen we ervoor dat de weg bij een calamiteit weer zo snel mogelijk veilig en beschikbaar is.

Zeer ervaren

Voor het reinigen van onder meer olie, diesel en vet beschikken we over wegdekreinigers die tevens kunnen worden ingezet als veegzuigwagens. 

/ Altijd tijd voor een calamiteit

Of het nu gaat om een ongeval of ander incident, wij zorgen voor de coördinatie en uitvoering van de benodigde werkzaamheden en rapporteren dit aan onze opdrachtgevers, zodat ook zij op de hoogte zijn van de status, voorgang en oplossing. We doen dit al jaren en zijn hierin dan ook zeer ervaren.

Meer informatie over onze diensten?

We verzorgen zowel Asset, Traffic als Incident Management. Een totaalpakket aan diensten die enerzijds in elkaars verlengde liggen en elkaar anderzijds versterken bij de realisatie van onze werkzaamheden.

Road Maintenance Support

Wij zorgen ervoor dat de weg beschikbaar blijft en assets presteren. Altijd. Blijf op de hoogte en volg ons ook via social media.

Wil je bij ons komen werken?

Stuur een bericht en we nemen snel contact met je op.

Contact

Petroleumhavenweg 4
1041 AC Amsterdam
+31 8 50 64 77 94
info@rms-bv.nl

Klik hier voor onze Algemene Leveringsvoorwaarden.