Nieuws
Ontdek de laatste ontwikkelingen

Er gebeurt van alles in de wereld van RMS. Werkzaamheden wisselen elkaar af, voertuigen worden vervangen, vacatures komen vrij, aanbestedingen worden aangenomen… Periodiek publiceren we tal van interessante nieuwsberichten.

RMS   werkenbij

Wees er snel bij!

Onlangs hebben we weer een vacature vervuld en binnenkort komt deze nieuwe strijder ons team versterken. Helaas is deze kans dus al verkeken, maar wees niet getreurd, want er zijn nog meer mogelijkheden om te komen werken in de wereld van RMS. Je moet er echter wel snel bij zijn!

RMS Service truck

Servicewagen zoekt een nieuwe baas

Daar staat hij dan: onze eigen, compleet uitgeruste servicewagen. Klaar om indien nodig op pad te gaan. En daarmee te worden ingezet om onderweg of ter plaatse op locatie allerlei reparatiewerkzaamheden aan onze vele voertuigen te kunnen verzorgen. Durf jij de gok te wagen en neem jij de bij ons openstaande plaats van monteur in?

RMS veiligopwegvideo

Video 'Veilig op weg' en werken bij RMS

Het werk wat wij verrichten is belangrijk. Net zoals onze medewerkers stuk voor stuk belangrijk voor ons zijn. Veiligheid en veilig werken hebben wij dan ook in de breedste zin van het woord hoog in het vaandel staan. En gaat bovendien veel verder dan voor ons alleen. Iets wat in onze nieuwste video nadrukkelijk naar voren komt, naast de diversiteit aan werkzaamheden die we binnen de wereld van RMS realiseren.

RMSsclbeeld

Veiligheid voor alles!

Veiligheid is en blijft belangrijk binnen de branche waarin wij onze werkzaamheden uitvoeren. Als organisatie pakken we hieromtrent onze verantwoordelijkheid en nemen we dit onderwerp serieus. Altijd. Zodanig dat we er doelgericht mee aan de slag zijn gegaan om ook dit onderdeel binnen RMS gecertificeerd te krijgen.

RMS kerstbwvk

Fijne feestdagen

Gedurende het jaar hebben we heel veel werk gerealiseerd en hierover via de socials, maar ook op onze website, gecommuniceerd. Benieuwd en nu de tijd om dit eens rustig te gaan bekijken? 

Kansen om bij ons te komen werken

Onlangs hebben we weer een vacature vervuld en binnenkort komt deze nieuwe strijder ons team versterken. Helaas is deze kans dus verkeken, maar wees niet getreurd, want er zijn nog meer mogelijkheden om te komen werken in de wereld van RMS.

Meer informatie over onze diensten?

We verzorgen zowel Asset, Traffic als Incident Management. Een totaalpakket aan diensten die enerzijds in elkaars verlengde liggen en elkaar anderzijds versterken bij de realisatie van onze werkzaamheden.

Road Maintenance Support

Wij zorgen ervoor dat de weg beschikbaar blijft en assets presteren. Altijd. Blijf op de hoogte en volg ons ook via social media.

Wil je bij ons komen werken?

Stuur een bericht en we nemen snel contact met je op.

Contact

Petroleumhavenweg 4
1041 AC Amsterdam
+31 8 50 64 77 94
info@rms-bv.nl

Klik hier voor onze Algemene Leveringsvoorwaarden.