RMS  TV
Unieke uitzendingen over de wereld van RMS

Naast de diverse andere media die we gebruiken om met onder meer onze opdrachtgevers, leveranciers, social volgers, medewerkers en potentiële extra strijders te communiceren, hebben we ook een uniek eigen communicatiemiddel: RMS TV. Bekijk de verschillende afleveringen en kom nog meer te weten over de wereld van RMS.

RMS TV  Aflevering 10

In deze speciale aflevering staat de onlangs geïntroduceerde Electric - Workzone Safety Vehicle, kortweg E-WSV, centraal. Met naast informatie ook een demonstratie van deze unieke 100% elektrische vrachtwagen. Veel kijkplezier!

RMS TV  Aflevering 09

Deze keer nemen Robin, Roberto en Alex je mee. Ze vertellen je uitgebreid over de stappen die wij maken op het gebied van duurzaamheid en de uitvoering van het werk in relatie tot veiligheid. Veel kijkplezier!

RMS TV  Aflevering 08

Altijd al willen weten wat er allemaal komt kijken bij het onderhoud van tunnels? In deze aflevering van RMS TV word je in woord en beeld uitgebreid geïnformeerd over de wijze waarop wij dit werk verrichten. Niet alleen in Amsterdam (Coentunnel), maar ook in Rotterdam (Maas- en Heinenoordtunnel).

RMS TV  Aflevering 07

In de nieuwste aflevering van RMS TV nemen medewerkers Frank, Wouter en Maurice je mee in hun dagelijkse werkzaamheden. Ze laten je zien op welke wijze en waar wij onder andere werken in de wereld van RMS

RMS TV  Aflevering 06

We staan 24 uur per dag, 7 dagen per week paraat om calamiteiten onder controle te krijgen en op te lossen. Hoe we dit doen? Met deze aflevering van RMS TV geven we je een inkijk in onze uitvoering van Incident Management.

RMS TV  Aflevering 05

Onze werkzaamheden kunnen niet veilig worden uitgevoerd zonder beschermende verkeersmaatregelen. Ontdek in deze aflevering van RMS TV onze visie op Traffic Management én hoe wij dit realiseren. 

RMS TV  Aflevering 04

In deze aflevering van RMS TV komt de eerste van onze drie kernactiviteiten uitgebreid onder de aandacht: Asset Management. Ontdek wat wij hieronder verstaan en op welke wijze we dit voor de verschillende projecten uitvoeren. 

RMS TV  Aflevering 03

In deze aflevering van RMS TV praten we je bij over de inzet en diversiteit van ons materieel. En is er speciale aandacht voor onze Fod Boss waarmee we zowel op Lelystad Airport als de vele vluchtstroken binnen de arealen waar wij voor verantwoordelijk zijn, schouw- en schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren. 

Meer informatie over onze diensten?

We verzorgen zowel Asset, Traffic als Incident Management. Een totaalpakket aan diensten die enerzijds in elkaars verlengde liggen en elkaar anderzijds versterken bij de realisatie van onze werkzaamheden.

Road Maintenance Support

Wij zorgen ervoor dat de weg beschikbaar blijft en assets presteren. Altijd. Blijf op de hoogte en volg ons ook via social media.

Wil je bij ons komen werken?

Stuur een bericht en we nemen snel contact met je op.

Contact

Petroleumhavenweg 4
1041 AC Amsterdam
+31 8 50 64 77 94
info@rms-bv.nl

Klik hier voor onze Algemene Leveringsvoorwaarden.