Aandacht voor onze nachtelijke werkzaamheden

We zijn al lange tijd aan het werk op project De Groene Boog in Rotterdam en verzorgen er diverse onderhoudswerkzaamheden. Zowel overdag als ’s nachts.

Onlangs is er in een vlog van ‘A16 Rotterdam’ uitgebreid aandacht besteed aan dit project en de werkzaamheden van onder andere onze medewerkers in het bijzonder. Bekijk de video; het biedt een mooie inkijk in het werk wat er aldaar gedurende de nacht zoal wordt gerealiseerd.  

Veilig werken en nog veel meer

“Als het niet veilig kan, dan werken we niet!” is een treffende uitspraak van onze medewerker Roberto in aflevering 9 van RMS TV. Het geeft direct weer hoe belangrijk veiligheid voor RMS is. Iets wat ook in deze aflevering onder andere onder de aandacht wordt gebracht.

Meer informatie over onze diensten?

We verzorgen zowel Asset, Traffic als Incident Management. Een totaalpakket aan diensten die enerzijds in elkaars verlengde liggen en elkaar anderzijds versterken bij de realisatie van onze werkzaamheden.

Road Maintenance Support

Wij zorgen ervoor dat de weg beschikbaar blijft en assets presteren. Altijd. Blijf op de hoogte en volg ons ook via social media.

Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang als eerste en telkens weer nieuws en wetenswaardigheden uit de wereld van RMS. 

Contact

Petroleumhavenweg 4
1041 AC Amsterdam
+31 8 50 64 77 94
info@rms-bv.nl

Klik hier voor onze Algemene Leveringsvoorwaarden.