Aanschaf extra materieel voor ons essentieel

Met de oplevering van onze nieuwe wegdekreiniger hebben we weer een extra voertuig tot onze beschikking voor de kwalitatieve en veilige uitvoering van onze werkzaamheden. Zowel gepland als ongepland. De wegdekreiniger van Bucher is voorzien van vele accessoires.

Onze nieuwe wegdekreiniger heeft een ITM walsborstel, extra 3e borstel onder de cabine om de goten te borstelen, hydraulische bladzuigslang en hogedruk reinigingsbalk achterop. Bovendien is hij voorbereid om tunnelwanden mee te kunnen wassen.

We groeien door. Onze projectenportefeuille wordt steeds groter waardoor aanvullend materieel noodzakelijk is om de realisatie conform afspraak met onze opdrachtgevers goed en veilig uit te kunnen blijven voeren. Voor het veilig kunnen stellen van de wegen binnen de arealen waar wij verantwoordelijk voor zijn en de realisatie van zowel geplande als ongeplande werkzaamheden, zijn onlangs ook al andere aanwinsten geleverd: een tweetal kegelbussen en een botsabsorber. De Iveco kegelbus en Mercedes bots hebben een automatische strippenlegger en uiteraard zijn alle voertuigen voorzien van de herkenbare RMS bestickering.

Delen

Opgeruimd staat netjes

Verzorgingsplaats A8 (snelweg Zaandam - Amsterdam) voorziet net als vele andere zogenaamde weggebonden locaties in de behoefte van reizigers om hun reis te kunnen onderbreken, te ontspannen, te eten of te drinken. Maar ook om een toilet te bezoeken, te tanken of de elektrische auto op te laden. Het onderhoud van deze locatie nemen wij voor onze rekening.

Veel en verschillend materieel

We hebben inmiddels heel veel eigen materieel en geregeld wordt dit aangevuld of vervangen. De voertuigen die wij tot onze beschikking hebben voor de uitvoering van de werkzaamheden zijn dan ook divers, up-to-date en stuk voor stuk te typeren als modern, veilig en innovatief.

Meer informatie over onze diensten?

We verzorgen zowel Asset, Traffic als Incident Management. Een totaalpakket aan diensten die enerzijds in elkaars verlengde liggen en elkaar anderzijds versterken bij de realisatie van onze werkzaamheden.

Road Maintenance Support

Wij zorgen ervoor dat de weg beschikbaar blijft en assets presteren. Altijd. Blijf op de hoogte en volg ons ook via social media.

Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang als eerste en telkens weer nieuws en wetenswaardigheden uit de wereld van RMS. 

Contact

Petroleumhavenweg 4
1041 AC Amsterdam
+31 8 50 64 77 94
info@rms-bv.nl

Klik hier voor onze Algemene Leveringsvoorwaarden.