Aanschaf extra materieel voor ons essentieel

Met de oplevering van onze nieuwe wegdekreiniger hebben we weer een extra voertuig tot onze beschikking voor de kwalitatieve en veilige uitvoering van onze werkzaamheden. Zowel gepland als ongepland. De wegdekreiniger van Bucher is voorzien van vele accessoires.

Onze nieuwe wegdekreiniger heeft een ITM walsborstel, extra 3e borstel onder de cabine om de goten te borstelen, hydraulische bladzuigslang en hogedruk reinigingsbalk achterop. Bovendien is hij voorbereid om tunnelwanden mee te kunnen wassen.

We groeien door. Onze projectenportefeuille wordt steeds groter waardoor aanvullend materieel noodzakelijk is om de realisatie conform afspraak met onze opdrachtgevers goed en veilig uit te kunnen blijven voeren. Voor het veilig kunnen stellen van de wegen binnen de arealen waar wij verantwoordelijk voor zijn en de realisatie van zowel geplande als ongeplande werkzaamheden, zijn onlangs ook al andere aanwinsten geleverd: een tweetal kegelbussen en een botsabsorber. De Iveco kegelbus en Mercedes bots hebben een automatische strippenlegger en uiteraard zijn alle voertuigen voorzien van de herkenbare RMS bestickering.

Delen

RMSsclbeeld

Veiligheid voor alles!

Veiligheid is en blijft belangrijk binnen de branche waarin wij onze werkzaamheden uitvoeren. Als organisatie pakken we hieromtrent onze verantwoordelijkheid en nemen we dit onderwerp serieus. Altijd. Zodanig dat we er doelgericht mee aan de slag zijn gegaan om ook dit onderdeel binnen RMS gecertificeerd te krijgen.

RMS werken bij

Kansen om bij ons te komen werken

Onlangs hebben we weer een vacature vervuld en binnenkort komt deze nieuwe strijder ons team versterken. Helaas is deze kans dus verkeken, maar wees niet getreurd, want er zijn nog meer mogelijkheden om te komen werken in de wereld van RMS.

Pijlsnel en doelgericht inzetbaar

Of het nu gaat om bruggen, tunnels, wegen of vliegvelden… We hebben spreekwoordelijk veel pijlen op onze boog en verrichten verschillende werkzaamheden op diverse plekken in het land. Dynamisch en daarnaast vooral doelgericht.

Meer informatie over onze diensten?

We verzorgen zowel Asset, Traffic als Incident Management. Een totaalpakket aan diensten die enerzijds in elkaars verlengde liggen en elkaar anderzijds versterken bij de realisatie van onze werkzaamheden.

Road Maintenance Support

Wij zorgen ervoor dat de weg beschikbaar blijft en assets presteren. Altijd. Blijf op de hoogte en volg ons ook via social media.

Wil je bij ons komen werken?

Stuur een bericht en we nemen snel contact met je op.

Contact

Petroleumhavenweg 4
1041 AC Amsterdam
+31 8 50 64 77 94
info@rms-bv.nl

Klik hier voor onze Algemene Leveringsvoorwaarden.