Aanschaf extra materieel voor ons essentieel

Met de oplevering van onze nieuwe wegdekreiniger hebben we weer een extra voertuig tot onze beschikking voor de kwalitatieve en veilige uitvoering van onze werkzaamheden. Zowel gepland als ongepland. De wegdekreiniger van Bucher is voorzien van vele accessoires.

Onze nieuwe wegdekreiniger heeft een ITM walsborstel, extra 3e borstel onder de cabine om de goten te borstelen, hydraulische bladzuigslang en hogedruk reinigingsbalk achterop. Bovendien is hij voorbereid om tunnelwanden mee te kunnen wassen.

We groeien door. Onze projectenportefeuille wordt steeds groter waardoor aanvullend materieel noodzakelijk is om de realisatie conform afspraak met onze opdrachtgevers goed en veilig uit te kunnen blijven voeren. Voor het veilig kunnen stellen van de wegen binnen de arealen waar wij verantwoordelijk voor zijn en de realisatie van zowel geplande als ongeplande werkzaamheden, zijn onlangs ook al andere aanwinsten geleverd: een tweetal kegelbussen en een botsabsorber. De Iveco kegelbus en Mercedes bots hebben een automatische strippenlegger en uiteraard zijn alle voertuigen voorzien van de herkenbare RMS bestickering.

De zomer komt derrrannn

Ook dit jaar was er voorafgaand aan de vakantieperiode weer een zomerbijeenkomst voor alle medewerkers van RMS. Eentje die deze keer een extra dimensie kreeg door de treffend toepasselijke presentatie van Gert Jakobs.

Meer informatie over onze diensten?

We verzorgen zowel Asset, Traffic als Incident Management. Een totaalpakket aan diensten die enerzijds in elkaars verlengde liggen en elkaar anderzijds versterken bij de realisatie van onze werkzaamheden.

Road Maintenance Support

Wij zorgen ervoor dat de weg beschikbaar blijft en assets presteren. Altijd. Blijf op de hoogte en volg ons ook via social media.

Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang als eerste en telkens weer nieuws en wetenswaardigheden uit de wereld van RMS. 

Contact

Petroleumhavenweg 4
1041 AC Amsterdam
+31 8 50 64 77 94
info@rms-bv.nl

Klik hier voor onze Algemene Leveringsvoorwaarden.