Aanschaf extra materieel voor ons essentieel

Met de oplevering van onze nieuwe wegdekreiniger hebben we weer een extra voertuig tot onze beschikking voor de kwalitatieve en veilige uitvoering van onze werkzaamheden. Zowel gepland als ongepland. De wegdekreiniger van Bucher is voorzien van vele accessoires.

Onze nieuwe wegdekreiniger heeft een ITM walsborstel, extra 3e borstel onder de cabine om de goten te borstelen, hydraulische bladzuigslang en hogedruk reinigingsbalk achterop. Bovendien is hij voorbereid om tunnelwanden mee te kunnen wassen.

We groeien door. Onze projectenportefeuille wordt steeds groter waardoor aanvullend materieel noodzakelijk is om de realisatie conform afspraak met onze opdrachtgevers goed en veilig uit te kunnen blijven voeren. Voor het veilig kunnen stellen van de wegen binnen de arealen waar wij verantwoordelijk voor zijn en de realisatie van zowel geplande als ongeplande werkzaamheden, zijn onlangs ook al andere aanwinsten geleverd: een tweetal kegelbussen en een botsabsorber. De Iveco kegelbus en Mercedes bots hebben een automatische strippenlegger en uiteraard zijn alle voertuigen voorzien van de herkenbare RMS bestickering.

RMS pb19 aanp

Op naar de toekomst

Bijpraten, vooruitblikken, toelichten… op de lentebijeenkomst voor de medewerkers van RMS passeerden al deze aspecten de revue. En niet alleen Erik nam de medewerkers mee in zijn pakkende verhaal, ook Jan van Setten was aanwezig.

RMS   werkenbij

Wees er snel bij!

Onlangs hebben we weer een vacature vervuld en binnenkort komt deze nieuwe strijder ons team versterken. Helaas is deze kans dus al verkeken, maar wees niet getreurd, want er zijn nog meer mogelijkheden om te komen werken in de wereld van RMS. Je moet er echter wel snel bij zijn!

RMS Service truck

Servicewagen zoekt een nieuwe baas

Daar staat hij dan: onze eigen, compleet uitgeruste servicewagen. Klaar om indien nodig op pad te gaan. En daarmee te worden ingezet om onderweg of ter plaatse op locatie allerlei reparatiewerkzaamheden aan onze vele voertuigen te kunnen verzorgen. Durf jij de gok te wagen en neem jij de bij ons openstaande plaats van monteur in?

Meer informatie over onze diensten?

We verzorgen zowel Asset, Traffic als Incident Management. Een totaalpakket aan diensten die enerzijds in elkaars verlengde liggen en elkaar anderzijds versterken bij de realisatie van onze werkzaamheden.

Road Maintenance Support

Wij zorgen ervoor dat de weg beschikbaar blijft en assets presteren. Altijd. Blijf op de hoogte en volg ons ook via social media.

Wil je bij ons komen werken?

Stuur een bericht en we nemen snel contact met je op.

Contact

Petroleumhavenweg 4
1041 AC Amsterdam
+31 8 50 64 77 94
info@rms-bv.nl

Klik hier voor onze Algemene Leveringsvoorwaarden.