De zomer komt derrrannn

Ook dit jaar was er voorafgaand aan de vakantieperiode weer een zomerbijeenkomst voor alle medewerkers van RMS. Eentje die deze keer een extra dimensie kreeg door de treffend toepasselijke presentatie van Gert Jakobs.

De oud-profwielrenner vertelde enthousiast over zijn tijd als meesterknecht in het peloton. Een periode waarin hij meereed in alle grote wielerrondes en een tijd waarin hij leerde over het teambelang. “Teamgeest + Teamspirit = Resultaat”, vertelde hij onder meer in zijn uitgebreide betoog over het belang van samenwerken. Een inzicht wat hij ook heeft meegenomen in zijn carrière na het wielrennen en nu dus verpakt in zijn presentatie overbracht aan de medewerkers van RMS. Commitment, Samenwerken, Niemand kan het alleen en Trots waren de vier herkenbare handvaten waar hij zijn presentatie mee afsloot. Oh nee dat was natuurlijk “derrrannn”.

Naast deze presentatie werd er uiteraard door Erik Nieuwerf nog teruggeblikt naar het afgelopen half jaar en alvast vooruitgekeken naar de komende maanden. Ook kregen de medewerkers als eerste de nieuwste aflevering van RMS TV te zien. Houd onze socials in de gaten voor de publicatie en kijk op de RMS TV menupagina voor alle afleveringen.

Spiderrms01

Vakkundig en veilig gemaaid

Ook op moeilijk bereikbare plekken verzorgen wij het beheer en onderhoud voor de verschillende arealen waar wij verantwoordelijk voor zijn. En onze nieuwste aanwinst binnen ons toch al veelzijdig aanwezige materieel biedt hierbij uitkomst.

ZB24rms20vk

Geslaagde zomerbijeenkomst

Traditiegetrouw was er ook dit jaar weer een zomerbijeenkomst bij RMS waarbij naast alle medewerkers nu ook de partners genodigd waren. Een mooi moment om samen stil te staan bij de ontwikkeling van de organisatie en hetgeen er zoal gerealiseerd is afgelopen maanden.

Aebi IMG 0275vk

Innovatieve materieeloplossing

Het materieel wat wij tot onze beschikking hebben voor de uitvoering van de vele werkzaamheden is zeer divers. Bovendien breiden we dit regelmatig uit. Ter vervanging of als aanvulling, maar het kan kennelijk ook anders...

Meer informatie over onze diensten?

We verzorgen zowel Asset, Traffic als Incident Management. Een totaalpakket aan diensten die enerzijds in elkaars verlengde liggen en elkaar anderzijds versterken bij de realisatie van onze werkzaamheden.

Road Maintenance Support

Wij zorgen ervoor dat de weg beschikbaar blijft en assets presteren. Altijd. Blijf op de hoogte en volg ons ook via social media.

Wil je bij ons komen werken?

Stuur een bericht en we nemen snel contact met je op.

Contact

Petroleumhavenweg 4
1041 AC Amsterdam
+31 8 50 64 77 94
info@rms-bv.nl

Klik hier voor onze Algemene Leveringsvoorwaarden.