De zomer komt derrrannn

Ook dit jaar was er voorafgaand aan de vakantieperiode weer een zomerbijeenkomst voor alle medewerkers van RMS. Eentje die deze keer een extra dimensie kreeg door de treffend toepasselijke presentatie van Gert Jakobs.

De oud-profwielrenner vertelde enthousiast over zijn tijd als meesterknecht in het peloton. Een periode waarin hij meereed in alle grote wielerrondes en een tijd waarin hij leerde over het teambelang. “Teamgeest + Teamspirit = Resultaat”, vertelde hij onder meer in zijn uitgebreide betoog over het belang van samenwerken. Een inzicht wat hij ook heeft meegenomen in zijn carrière na het wielrennen en nu dus verpakt in zijn presentatie overbracht aan de medewerkers van RMS. Commitment, Samenwerken, Niemand kan het alleen en Trots waren de vier herkenbare handvaten waar hij zijn presentatie mee afsloot. Oh nee dat was natuurlijk “derrrannn”.

Naast deze presentatie werd er uiteraard door Erik Nieuwerf nog teruggeblikt naar het afgelopen half jaar en alvast vooruitgekeken naar de komende maanden. Ook kregen de medewerkers als eerste de nieuwste aflevering van RMS TV te zien. Houd onze socials in de gaten voor de publicatie en kijk op de RMS TV menupagina voor alle afleveringen.

Delen

RMSsclbeeld

Veiligheid voor alles!

Veiligheid is en blijft belangrijk binnen de branche waarin wij onze werkzaamheden uitvoeren. Als organisatie pakken we hieromtrent onze verantwoordelijkheid en nemen we dit onderwerp serieus. Altijd. Zodanig dat we er doelgericht mee aan de slag zijn gegaan om ook dit onderdeel binnen RMS gecertificeerd te krijgen.

RMS werken bij

Kansen om bij ons te komen werken

Onlangs hebben we weer een vacature vervuld en binnenkort komt deze nieuwe strijder ons team versterken. Helaas is deze kans dus verkeken, maar wees niet getreurd, want er zijn nog meer mogelijkheden om te komen werken in de wereld van RMS.

Pijlsnel en doelgericht inzetbaar

Of het nu gaat om bruggen, tunnels, wegen of vliegvelden… We hebben spreekwoordelijk veel pijlen op onze boog en verrichten verschillende werkzaamheden op diverse plekken in het land. Dynamisch en daarnaast vooral doelgericht.

Meer informatie over onze diensten?

We verzorgen zowel Asset, Traffic als Incident Management. Een totaalpakket aan diensten die enerzijds in elkaars verlengde liggen en elkaar anderzijds versterken bij de realisatie van onze werkzaamheden.

Road Maintenance Support

Wij zorgen ervoor dat de weg beschikbaar blijft en assets presteren. Altijd. Blijf op de hoogte en volg ons ook via social media.

Wil je bij ons komen werken?

Stuur een bericht en we nemen snel contact met je op.

Contact

Petroleumhavenweg 4
1041 AC Amsterdam
+31 8 50 64 77 94
info@rms-bv.nl

Klik hier voor onze Algemene Leveringsvoorwaarden.