De zomer komt derrrannn

Ook dit jaar was er voorafgaand aan de vakantieperiode weer een zomerbijeenkomst voor alle medewerkers van RMS. Eentje die deze keer een extra dimensie kreeg door de treffend toepasselijke presentatie van Gert Jakobs.

De oud-profwielrenner vertelde enthousiast over zijn tijd als meesterknecht in het peloton. Een periode waarin hij meereed in alle grote wielerrondes en een tijd waarin hij leerde over het teambelang. “Teamgeest + Teamspirit = Resultaat”, vertelde hij onder meer in zijn uitgebreide betoog over het belang van samenwerken. Een inzicht wat hij ook heeft meegenomen in zijn carrière na het wielrennen en nu dus verpakt in zijn presentatie overbracht aan de medewerkers van RMS. Commitment, Samenwerken, Niemand kan het alleen en Trots waren de vier herkenbare handvaten waar hij zijn presentatie mee afsloot. Oh nee dat was natuurlijk “derrrannn”.

Naast deze presentatie werd er uiteraard door Erik Nieuwerf nog teruggeblikt naar het afgelopen half jaar en alvast vooruitgekeken naar de komende maanden. Ook kregen de medewerkers als eerste de nieuwste aflevering van RMS TV te zien. Houd onze socials in de gaten voor de publicatie en kijk op de RMS TV menupagina voor alle afleveringen.

Veilig werken en nog veel meer

“Als het niet veilig kan, dan werken we niet!” is een treffende uitspraak van onze medewerker Roberto in aflevering 9 van RMS TV. Het geeft direct weer hoe belangrijk veiligheid voor RMS is. Iets wat ook in deze aflevering onder andere onder de aandacht wordt gebracht.

Meer informatie over onze diensten?

We verzorgen zowel Asset, Traffic als Incident Management. Een totaalpakket aan diensten die enerzijds in elkaars verlengde liggen en elkaar anderzijds versterken bij de realisatie van onze werkzaamheden.

Road Maintenance Support

Wij zorgen ervoor dat de weg beschikbaar blijft en assets presteren. Altijd. Blijf op de hoogte en volg ons ook via social media.

Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang als eerste en telkens weer nieuws en wetenswaardigheden uit de wereld van RMS. 

Contact

Petroleumhavenweg 4
1041 AC Amsterdam
+31 8 50 64 77 94
info@rms-bv.nl

Klik hier voor onze Algemene Leveringsvoorwaarden.