De zomer komt derrrannn

Ook dit jaar was er voorafgaand aan de vakantieperiode weer een zomerbijeenkomst voor alle medewerkers van RMS. Eentje die deze keer een extra dimensie kreeg door de treffend toepasselijke presentatie van Gert Jakobs.

De oud-profwielrenner vertelde enthousiast over zijn tijd als meesterknecht in het peloton. Een periode waarin hij meereed in alle grote wielerrondes en een tijd waarin hij leerde over het teambelang. “Teamgeest + Teamspirit = Resultaat”, vertelde hij onder meer in zijn uitgebreide betoog over het belang van samenwerken. Een inzicht wat hij ook heeft meegenomen in zijn carrière na het wielrennen en nu dus verpakt in zijn presentatie overbracht aan de medewerkers van RMS. Commitment, Samenwerken, Niemand kan het alleen en Trots waren de vier herkenbare handvaten waar hij zijn presentatie mee afsloot. Oh nee dat was natuurlijk “derrrannn”.

Naast deze presentatie werd er uiteraard door Erik Nieuwerf nog teruggeblikt naar het afgelopen half jaar en alvast vooruitgekeken naar de komende maanden. Ook kregen de medewerkers als eerste de nieuwste aflevering van RMS TV te zien. Houd onze socials in de gaten voor de publicatie en kijk op de RMS TV menupagina voor alle afleveringen.

Delen

Opgeruimd staat netjes

Verzorgingsplaats A8 (snelweg Zaandam - Amsterdam) voorziet net als vele andere zogenaamde weggebonden locaties in de behoefte van reizigers om hun reis te kunnen onderbreken, te ontspannen, te eten of te drinken. Maar ook om een toilet te bezoeken, te tanken of de elektrische auto op te laden. Het onderhoud van deze locatie nemen wij voor onze rekening.

Veel en verschillend materieel

We hebben inmiddels heel veel eigen materieel en geregeld wordt dit aangevuld of vervangen. De voertuigen die wij tot onze beschikking hebben voor de uitvoering van de werkzaamheden zijn dan ook divers, up-to-date en stuk voor stuk te typeren als modern, veilig en innovatief.

Meer informatie over onze diensten?

We verzorgen zowel Asset, Traffic als Incident Management. Een totaalpakket aan diensten die enerzijds in elkaars verlengde liggen en elkaar anderzijds versterken bij de realisatie van onze werkzaamheden.

Road Maintenance Support

Wij zorgen ervoor dat de weg beschikbaar blijft en assets presteren. Altijd. Blijf op de hoogte en volg ons ook via social media.

Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang als eerste en telkens weer nieuws en wetenswaardigheden uit de wereld van RMS. 

Contact

Petroleumhavenweg 4
1041 AC Amsterdam
+31 8 50 64 77 94
info@rms-bv.nl

Klik hier voor onze Algemene Leveringsvoorwaarden.