De zomer komt derrrannn

Ook dit jaar was er voorafgaand aan de vakantieperiode weer een zomerbijeenkomst voor alle medewerkers van RMS. Eentje die deze keer een extra dimensie kreeg door de treffend toepasselijke presentatie van Gert Jakobs.

De oud-profwielrenner vertelde enthousiast over zijn tijd als meesterknecht in het peloton. Een periode waarin hij meereed in alle grote wielerrondes en een tijd waarin hij leerde over het teambelang. “Teamgeest + Teamspirit = Resultaat”, vertelde hij onder meer in zijn uitgebreide betoog over het belang van samenwerken. Een inzicht wat hij ook heeft meegenomen in zijn carrière na het wielrennen en nu dus verpakt in zijn presentatie overbracht aan de medewerkers van RMS. Commitment, Samenwerken, Niemand kan het alleen en Trots waren de vier herkenbare handvaten waar hij zijn presentatie mee afsloot. Oh nee dat was natuurlijk “derrrannn”.

Naast deze presentatie werd er uiteraard door Erik Nieuwerf nog teruggeblikt naar het afgelopen half jaar en alvast vooruitgekeken naar de komende maanden. Ook kregen de medewerkers als eerste de nieuwste aflevering van RMS TV te zien. Houd onze socials in de gaten voor de publicatie en kijk op de RMS TV menupagina voor alle afleveringen.

RMS pb19 aanp

Op naar de toekomst

Bijpraten, vooruitblikken, toelichten… op de lentebijeenkomst voor de medewerkers van RMS passeerden al deze aspecten de revue. En niet alleen Erik nam de medewerkers mee in zijn pakkende verhaal, ook Jan van Setten was aanwezig.

RMS   werkenbij

Wees er snel bij!

Onlangs hebben we weer een vacature vervuld en binnenkort komt deze nieuwe strijder ons team versterken. Helaas is deze kans dus al verkeken, maar wees niet getreurd, want er zijn nog meer mogelijkheden om te komen werken in de wereld van RMS. Je moet er echter wel snel bij zijn!

RMS Service truck

Servicewagen zoekt een nieuwe baas

Daar staat hij dan: onze eigen, compleet uitgeruste servicewagen. Klaar om indien nodig op pad te gaan. En daarmee te worden ingezet om onderweg of ter plaatse op locatie allerlei reparatiewerkzaamheden aan onze vele voertuigen te kunnen verzorgen. Durf jij de gok te wagen en neem jij de bij ons openstaande plaats van monteur in?

Meer informatie over onze diensten?

We verzorgen zowel Asset, Traffic als Incident Management. Een totaalpakket aan diensten die enerzijds in elkaars verlengde liggen en elkaar anderzijds versterken bij de realisatie van onze werkzaamheden.

Road Maintenance Support

Wij zorgen ervoor dat de weg beschikbaar blijft en assets presteren. Altijd. Blijf op de hoogte en volg ons ook via social media.

Wil je bij ons komen werken?

Stuur een bericht en we nemen snel contact met je op.

Contact

Petroleumhavenweg 4
1041 AC Amsterdam
+31 8 50 64 77 94
info@rms-bv.nl

Klik hier voor onze Algemene Leveringsvoorwaarden.