Èèèèèèèèn actie!

Road Maintenance Support is volop in ontwikkeling en groeit door. Zin om snel bij ons aan de slag te gaan? Kom máááááár! Zie onze vacatures en laat het ons weten.

Het uitvoeren van de vele verschillende onderhoudswerkzaamheden langs de (snel)wegen, aan de groenzones, in de tunnels of op de vliegvelden waar wij verantwoordelijk voor zijn. Het voorbereiden en vervolgens uitzetten van de verkeersmaatregelen voorafgaand aan onze inzet. Paraat staan en in actie komen bij een calamiteit. Er is veel en van alles te doen in de wereld van RMS. Werk aan de winkel dus! In de provincies Noord- en Zuid-Holland en Flevoland. Zowel binnen op kantoor als buiten in het werkveld en overdag als ‘s nachts. Samen gaan we door tot het werk is gerealiseerd zoals afgesproken met onze opdrachtgevers. We zijn betrokken, betrouwbaar en bedreven. Gaan met die banaan. Altijd. En zorgen ervoor dat de weg beschikbaar blijft en assets presteren.

RMS pb19 aanp

Op naar de toekomst

Bijpraten, vooruitblikken, toelichten… op de lentebijeenkomst voor de medewerkers van RMS passeerden al deze aspecten de revue. En niet alleen Erik nam de medewerkers mee in zijn pakkende verhaal, ook Jan van Setten was aanwezig.

RMS   werkenbij

Wees er snel bij!

Onlangs hebben we weer een vacature vervuld en binnenkort komt deze nieuwe strijder ons team versterken. Helaas is deze kans dus al verkeken, maar wees niet getreurd, want er zijn nog meer mogelijkheden om te komen werken in de wereld van RMS. Je moet er echter wel snel bij zijn!

RMS Service truck

Servicewagen zoekt een nieuwe baas

Daar staat hij dan: onze eigen, compleet uitgeruste servicewagen. Klaar om indien nodig op pad te gaan. En daarmee te worden ingezet om onderweg of ter plaatse op locatie allerlei reparatiewerkzaamheden aan onze vele voertuigen te kunnen verzorgen. Durf jij de gok te wagen en neem jij de bij ons openstaande plaats van monteur in?

Meer informatie over onze diensten?

We verzorgen zowel Asset, Traffic als Incident Management. Een totaalpakket aan diensten die enerzijds in elkaars verlengde liggen en elkaar anderzijds versterken bij de realisatie van onze werkzaamheden.

Road Maintenance Support

Wij zorgen ervoor dat de weg beschikbaar blijft en assets presteren. Altijd. Blijf op de hoogte en volg ons ook via social media.

Wil je bij ons komen werken?

Stuur een bericht en we nemen snel contact met je op.

Contact

Petroleumhavenweg 4
1041 AC Amsterdam
+31 8 50 64 77 94
info@rms-bv.nl

Klik hier voor onze Algemene Leveringsvoorwaarden.