Èèèèèèèèn actie!

Road Maintenance Support is volop in ontwikkeling en groeit door. Zin om snel bij ons aan de slag te gaan? Kom máááááár! Zie onze vacatures en laat het ons weten.

Het uitvoeren van de vele verschillende onderhoudswerkzaamheden langs de (snel)wegen, aan de groenzones, in de tunnels of op de vliegvelden waar wij verantwoordelijk voor zijn. Het voorbereiden en vervolgens uitzetten van de verkeersmaatregelen voorafgaand aan onze inzet. Paraat staan en in actie komen bij een calamiteit. Er is veel en van alles te doen in de wereld van RMS. Werk aan de winkel dus! In de provincies Noord- en Zuid-Holland en Flevoland. Zowel binnen op kantoor als buiten in het werkveld en overdag als ‘s nachts. Samen gaan we door tot het werk is gerealiseerd zoals afgesproken met onze opdrachtgevers. We zijn betrokken, betrouwbaar en bedreven. Gaan met die banaan. Altijd. En zorgen ervoor dat de weg beschikbaar blijft en assets presteren.

Veilig werken en nog veel meer

“Als het niet veilig kan, dan werken we niet!” is een treffende uitspraak van onze medewerker Roberto in aflevering 9 van RMS TV. Het geeft direct weer hoe belangrijk veiligheid voor RMS is. Iets wat ook in deze aflevering onder andere onder de aandacht wordt gebracht.

Meer informatie over onze diensten?

We verzorgen zowel Asset, Traffic als Incident Management. Een totaalpakket aan diensten die enerzijds in elkaars verlengde liggen en elkaar anderzijds versterken bij de realisatie van onze werkzaamheden.

Road Maintenance Support

Wij zorgen ervoor dat de weg beschikbaar blijft en assets presteren. Altijd. Blijf op de hoogte en volg ons ook via social media.

Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang als eerste en telkens weer nieuws en wetenswaardigheden uit de wereld van RMS. 

Contact

Petroleumhavenweg 4
1041 AC Amsterdam
+31 8 50 64 77 94
info@rms-bv.nl

Klik hier voor onze Algemene Leveringsvoorwaarden.