Èèèèèèèèn actie!

Road Maintenance Support is volop in ontwikkeling en groeit door. Zin om snel bij ons aan de slag te gaan? Kom máááááár! Zie onze vacatures en laat het ons weten.

Het uitvoeren van de vele verschillende onderhoudswerkzaamheden langs de (snel)wegen, aan de groenzones, in de tunnels of op de vliegvelden waar wij verantwoordelijk voor zijn. Het voorbereiden en vervolgens uitzetten van de verkeersmaatregelen voorafgaand aan onze inzet. Paraat staan en in actie komen bij een calamiteit. Er is veel en van alles te doen in de wereld van RMS. Werk aan de winkel dus! In de provincies Noord- en Zuid-Holland en Flevoland. Zowel binnen op kantoor als buiten in het werkveld en overdag als ‘s nachts. Samen gaan we door tot het werk is gerealiseerd zoals afgesproken met onze opdrachtgevers. We zijn betrokken, betrouwbaar en bedreven. Gaan met die banaan. Altijd. En zorgen ervoor dat de weg beschikbaar blijft en assets presteren.

Delen

RMS werken bij

Kansen om bij ons te komen werken

Onlangs hebben we weer een vacature vervuld en binnenkort komt deze nieuwe strijder ons team versterken. Helaas is deze kans dus verkeken, maar wees niet getreurd, want er zijn nog meer mogelijkheden om te komen werken in de wereld van RMS.

Pijlsnel en doelgericht inzetbaar

Of het nu gaat om bruggen, tunnels, wegen of vliegvelden… We hebben spreekwoordelijk veel pijlen op onze boog en verrichten verschillende werkzaamheden op diverse plekken in het land. Dynamisch en daarnaast vooral doelgericht.

Dvdb16 RMS

Onze E-WSV in the picture

Onze onlangs geïntroduceerde Electric - Workzone Safety Vehicle, kortweg E-WSV, wordt gezien! Er is namelijk veel aandacht voor onze unieke 100% elektrische vrachtwagen.

Meer informatie over onze diensten?

We verzorgen zowel Asset, Traffic als Incident Management. Een totaalpakket aan diensten die enerzijds in elkaars verlengde liggen en elkaar anderzijds versterken bij de realisatie van onze werkzaamheden.

Road Maintenance Support

Wij zorgen ervoor dat de weg beschikbaar blijft en assets presteren. Altijd. Blijf op de hoogte en volg ons ook via social media.

Wil je bij ons komen werken?

Stuur een bericht en we nemen snel contact met je op.

Contact

Petroleumhavenweg 4
1041 AC Amsterdam
+31 8 50 64 77 94
info@rms-bv.nl

Klik hier voor onze Algemene Leveringsvoorwaarden.