Fijne Feestdagen!

Bijna is het zover en sluiten we 2021 af. Een mooi moment om eerst nog even terug- en tevens vooruit te blikken. Bekijk onze Kerstvideo waarin het jaar 2021 uitgebreid onder de aandacht komt.

Diverse wetenswaardigheden uit de wereld van RMS passeren hierin de revue. Zowel zaken die in het bijna afgelopen jaar gebeurd zijn als dingen die nog gaan komen en gepland staan voor 2022. Een soort van traditionele Kersttoespraak, maar dan in een ander jasje. Nieuwsgierig? Klik snel op de play button.

Geniet van de Kerstdagen en vervolgens de jaarwisseling. Maak er een mooi 2022 van!

Delen

RMS werken bij

Kansen om bij ons te komen werken

Onlangs hebben we weer een vacature vervuld en binnenkort komt deze nieuwe strijder ons team versterken. Helaas is deze kans dus verkeken, maar wees niet getreurd, want er zijn nog meer mogelijkheden om te komen werken in de wereld van RMS.

Pijlsnel en doelgericht inzetbaar

Of het nu gaat om bruggen, tunnels, wegen of vliegvelden… We hebben spreekwoordelijk veel pijlen op onze boog en verrichten verschillende werkzaamheden op diverse plekken in het land. Dynamisch en daarnaast vooral doelgericht.

Dvdb16 RMS

Onze E-WSV in the picture

Onze onlangs geïntroduceerde Electric - Workzone Safety Vehicle, kortweg E-WSV, wordt gezien! Er is namelijk veel aandacht voor onze unieke 100% elektrische vrachtwagen.

Meer informatie over onze diensten?

We verzorgen zowel Asset, Traffic als Incident Management. Een totaalpakket aan diensten die enerzijds in elkaars verlengde liggen en elkaar anderzijds versterken bij de realisatie van onze werkzaamheden.

Road Maintenance Support

Wij zorgen ervoor dat de weg beschikbaar blijft en assets presteren. Altijd. Blijf op de hoogte en volg ons ook via social media.

Wil je bij ons komen werken?

Stuur een bericht en we nemen snel contact met je op.

Contact

Petroleumhavenweg 4
1041 AC Amsterdam
+31 8 50 64 77 94
info@rms-bv.nl

Klik hier voor onze Algemene Leveringsvoorwaarden.