Fijne Feestdagen!

Bijna is het zover en sluiten we 2021 af. Een mooi moment om eerst nog even terug- en tevens vooruit te blikken. Bekijk onze Kerstvideo waarin het jaar 2021 uitgebreid onder de aandacht komt.

Diverse wetenswaardigheden uit de wereld van RMS passeren hierin de revue. Zowel zaken die in het bijna afgelopen jaar gebeurd zijn als dingen die nog gaan komen en gepland staan voor 2022. Een soort van traditionele Kersttoespraak, maar dan in een ander jasje. Nieuwsgierig? Klik snel op de play button.

Geniet van de Kerstdagen en vervolgens de jaarwisseling. Maak er een mooi 2022 van!

Delen

Opgeruimd staat netjes

Verzorgingsplaats A8 (snelweg Zaandam - Amsterdam) voorziet net als vele andere zogenaamde weggebonden locaties in de behoefte van reizigers om hun reis te kunnen onderbreken, te ontspannen, te eten of te drinken. Maar ook om een toilet te bezoeken, te tanken of de elektrische auto op te laden. Het onderhoud van deze locatie nemen wij voor onze rekening.

Veel en verschillend materieel

We hebben inmiddels heel veel eigen materieel en geregeld wordt dit aangevuld of vervangen. De voertuigen die wij tot onze beschikking hebben voor de uitvoering van de werkzaamheden zijn dan ook divers, up-to-date en stuk voor stuk te typeren als modern, veilig en innovatief.

Meer informatie over onze diensten?

We verzorgen zowel Asset, Traffic als Incident Management. Een totaalpakket aan diensten die enerzijds in elkaars verlengde liggen en elkaar anderzijds versterken bij de realisatie van onze werkzaamheden.

Road Maintenance Support

Wij zorgen ervoor dat de weg beschikbaar blijft en assets presteren. Altijd. Blijf op de hoogte en volg ons ook via social media.

Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang als eerste en telkens weer nieuws en wetenswaardigheden uit de wereld van RMS. 

Contact

Petroleumhavenweg 4
1041 AC Amsterdam
+31 8 50 64 77 94
info@rms-bv.nl

Klik hier voor onze Algemene Leveringsvoorwaarden.