Inkijk in Incident Management

We staan 24 uur per dag, 7 dagen per week paraat om calamiteiten onder controle te krijgen en op te lossen. Hoe we dit doen? Bekijk nu de nieuwste aflevering van RMS TV.

Calamiteiten die bestaan uit schades, storingen of incidenten moeten snel worden verholpen. Hiervoor hebben we een eigen calamiteitenorganisatie ingericht die voorziet in een meldpunt wat 24/7 bereikbaar is. In alweer de 6e aflevering van RMS TV geven we je een inkijk in onze uitvoering van Incident Management. Bekijk de video en krijg een nog beter beeld van de diverse werkzaamheden binnen deze dienstverlening.

Veilig werken en nog veel meer

“Als het niet veilig kan, dan werken we niet!” is een treffende uitspraak van onze medewerker Roberto in aflevering 9 van RMS TV. Het geeft direct weer hoe belangrijk veiligheid voor RMS is. Iets wat ook in deze aflevering onder andere onder de aandacht wordt gebracht.

Meer informatie over onze diensten?

We verzorgen zowel Asset, Traffic als Incident Management. Een totaalpakket aan diensten die enerzijds in elkaars verlengde liggen en elkaar anderzijds versterken bij de realisatie van onze werkzaamheden.

Road Maintenance Support

Wij zorgen ervoor dat de weg beschikbaar blijft en assets presteren. Altijd. Blijf op de hoogte en volg ons ook via social media.

Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang als eerste en telkens weer nieuws en wetenswaardigheden uit de wereld van RMS. 

Contact

Petroleumhavenweg 4
1041 AC Amsterdam
+31 8 50 64 77 94
info@rms-bv.nl

Klik hier voor onze Algemene Leveringsvoorwaarden.