Aebi IMG 0275vk

Innovatieve materieeloplossing

Het materieel wat wij tot onze beschikking hebben voor de uitvoering van de vele werkzaamheden is zeer divers. Bovendien breiden we dit regelmatig uit. Ter vervanging of als aanvulling, maar het kan kennelijk ook anders...

Kenmerkend is het multifunctionele karakter waarmee ons voertuigenpark door kleine aanpassingen of door onszelf ontwikkelde toevoegingen direct dienst kan doen op veel verschillende projecten. De Aebi -  of eigenlijk Aebi’s, want we hebben er twee - is daar het oudste voorbeeld van. Al jaren, vanaf de start van Road Maintenance Support, als rijdend gereedschap onlosmakelijk verbonden aan de projectrealisatie van het Coentunnelonderhoud. Maar daarna(ast) ook ingezet als compacte krachtpatser voor tal van andere onderhoudswerkzaamheden. Zowel in tunnels als daarbuiten.

Vanuit de duurzame gedachte dat nieuw niet altijd beter of noodzakelijk is, hebben we ervoor gekozen om de beide bestaande Aebi’s een tweede leven te geven. De eerste is inmiddels weer operationeel en ziet eruit als nieuw materieel. Hij is werkelijk compleet gereviseerd en ook de andere Aebi wordt binnenkort helemaal gecontroleerd en waar nodig gerepareerd. Mooi om te zien hoe het up-to-date houden van het voertuigenpark dus ook kan. En de nog altijd innovatieve materieeloplossing op deze wijze een dubbele betekenis krijgt.

Spiderrms01

Vakkundig en veilig gemaaid

Ook op moeilijk bereikbare plekken verzorgen wij het beheer en onderhoud voor de verschillende arealen waar wij verantwoordelijk voor zijn. En onze nieuwste aanwinst binnen ons toch al veelzijdig aanwezige materieel biedt hierbij uitkomst.

ZB24rms20vk

Geslaagde zomerbijeenkomst

Traditiegetrouw was er ook dit jaar weer een zomerbijeenkomst bij RMS waarbij naast alle medewerkers nu ook de partners genodigd waren. Een mooi moment om samen stil te staan bij de ontwikkeling van de organisatie en hetgeen er zoal gerealiseerd is afgelopen maanden.

Aebi IMG 0275vk

Innovatieve materieeloplossing

Het materieel wat wij tot onze beschikking hebben voor de uitvoering van de vele werkzaamheden is zeer divers. Bovendien breiden we dit regelmatig uit. Ter vervanging of als aanvulling, maar het kan kennelijk ook anders...

Meer informatie over onze diensten?

We verzorgen zowel Asset, Traffic als Incident Management. Een totaalpakket aan diensten die enerzijds in elkaars verlengde liggen en elkaar anderzijds versterken bij de realisatie van onze werkzaamheden.

Road Maintenance Support

Wij zorgen ervoor dat de weg beschikbaar blijft en assets presteren. Altijd. Blijf op de hoogte en volg ons ook via social media.

Wil je bij ons komen werken?

Stuur een bericht en we nemen snel contact met je op.

Contact

Petroleumhavenweg 4
1041 AC Amsterdam
+31 8 50 64 77 94
info@rms-bv.nl

Klik hier voor onze Algemene Leveringsvoorwaarden.