RMS E WSV 0025 P1027616bsvk

Introductie van de E-WSV op RMS TV

Specialist zijn vraagt om het volgen en inzetten van innovatieve ontwikkelingen. Daarom beoordelen we veelvuldig of de voertuigen die wij tot onze beschikking hebben passen bij de uitvoering van onze werkzaamheden en zorgen voor de meest optimale invulling. Waarbij veilig werken altijd voorop staat, maar óók wat er duurzaam anders kan.

Met de introductie en onlangs verrichte overdracht handeling van de geheel opnieuw opgebouwde Electric - Workzone Safety Vehicle, kortweg E-WSV, sluiten we een intensieve productieperiode feestelijk af. Deze unieke, 100% elektrische vrachtwagen voldoet aan de laatste veiligheidseisen en zorgt voor een veilige en duurzame invulling van verkeersmaatregelen. Zowel gepland als ongepland.

Bekijk nu de speciale aflevering van RMS TV waarin deze keer de E-WSV centraal staat en naast aanvullende informatie ook de realisatie en een demonstratie in beeld gebracht is.

Met dit ene voertuig en dus met 1 medewerker kunnen er nu tot wel 3 rijstroken tegelijk worden afgezet door middel van de 2 afzetbokken die functioneren als ‘actiewagen’ plus de botsabsorber. Bovendien kan de E-WSV zelf strippen leggen en geheel automatisch kegels uitzetten én weer inhalen.

De aanschaf is tot stand gekomen vanuit een samenwerking tussen Rijkswaterstaat, De Groene Boog en RMS. Ginaf, Wagenaar en HKV Ochten zijn de partijen die ons hebben geholpen met respectievelijk het elektrificeren, opbouwen en bestickeren. Na de training van de medewerkers zal hij binnenkort als eerste worden ingezet voor werkzaamheden aan de A16 Rotterdam.

RMS E WSV 0008 P1027548 vk
RMS E WSV 0014 P1027575 vk
RMS pb19 aanp

Op naar de toekomst

Bijpraten, vooruitblikken, toelichten… op de lentebijeenkomst voor de medewerkers van RMS passeerden al deze aspecten de revue. En niet alleen Erik nam de medewerkers mee in zijn pakkende verhaal, ook Jan van Setten was aanwezig.

RMS   werkenbij

Wees er snel bij!

Onlangs hebben we weer een vacature vervuld en binnenkort komt deze nieuwe strijder ons team versterken. Helaas is deze kans dus al verkeken, maar wees niet getreurd, want er zijn nog meer mogelijkheden om te komen werken in de wereld van RMS. Je moet er echter wel snel bij zijn!

RMS Service truck

Servicewagen zoekt een nieuwe baas

Daar staat hij dan: onze eigen, compleet uitgeruste servicewagen. Klaar om indien nodig op pad te gaan. En daarmee te worden ingezet om onderweg of ter plaatse op locatie allerlei reparatiewerkzaamheden aan onze vele voertuigen te kunnen verzorgen. Durf jij de gok te wagen en neem jij de bij ons openstaande plaats van monteur in?

Meer informatie over onze diensten?

We verzorgen zowel Asset, Traffic als Incident Management. Een totaalpakket aan diensten die enerzijds in elkaars verlengde liggen en elkaar anderzijds versterken bij de realisatie van onze werkzaamheden.

Road Maintenance Support

Wij zorgen ervoor dat de weg beschikbaar blijft en assets presteren. Altijd. Blijf op de hoogte en volg ons ook via social media.

Wil je bij ons komen werken?

Stuur een bericht en we nemen snel contact met je op.

Contact

Petroleumhavenweg 4
1041 AC Amsterdam
+31 8 50 64 77 94
info@rms-bv.nl

Klik hier voor onze Algemene Leveringsvoorwaarden.