Laat je verrassen door onze video

We verzorgen zowel Asset, Traffic als Incident Management. Een totaalpakket aan diensten die enerzijds in elkaars verlengde liggen en elkaar anderzijds versterken bij de realisatie van onze werkzaamheden. Wij zorgen ervoor dat de weg beschikbaar blijft en assets presteren. Altijd.

Licht uit, spot aan, geluid op niveau, ready… go ehh klik hier en play. Binnen een minuut nemen we je mee in de wereld van RMS. Veel kijkplezier!

Volg jij ons al via social media?

Op onze website valt van alles te zien en te lezen over onze groeiende organisatie en diverse dienstverlening. Road Maintenance Support is volop in ontwikkeling en met onze berichten op de nieuwspagina houden we je voortdurend op de hoogte. Daarnaast communiceren we actief en actueel via onze social media kanalen. Volg jij ons al op al onze socials?

Meer informatie over onze diensten?

We verzorgen zowel Asset, Traffic als Incident Management. Een totaalpakket aan diensten die enerzijds in elkaars verlengde liggen en elkaar anderzijds versterken bij de realisatie van onze werkzaamheden.

Road Maintenance Support

Wij zorgen ervoor dat de weg beschikbaar blijft en assets presteren. Altijd. Blijf op de hoogte en volg ons ook via social media.

Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang als eerste en telkens weer nieuws en wetenswaardigheden uit de wereld van RMS. 

Contact

Petroleumhavenweg 4
1041 AC Amsterdam
+31 644 963 816
info@rms-bv.nl

Klik hier voor onze Algemene Leveringsvoorwaarden.