Met schoon gemak

De assets die wij binnen onze arealeren beheren moeten wat ons betreft optimaal presteren. En voor het onderhoud maken we gebruik van multifunctioneel materieel. Iets wat we geregeld vervangen, aanpassen of aanvullen. Om daarmee onze dienstverlening kwalitatief, slim en zorgvuldig in te kunnen blijven vullen.

Zo hebben we onlangs een nieuwe wasborstel van Dücker en geleverd door Terberg Matec in gebruik genomen als extra accessoire op onze toch al rijk uitgeruste wegdekreiniger. Die was er dus weliswaar al een tijdje, maar voorzien van deze nieuwe toevoeging kan hij nu ook extra worden ingezet. De wasborstel is voorzien van tasters, zodat hij automatisch de goede afstand houdt richting de tunnelwand. Met schoon gemak zorgen we er zo dus voor dat de wanden van de vele tunnels die wij in beheer hebben grondig worden gewassen. De machine is bovendien uitgerust met een 7,5 meter lange giek, waardoor we eventueel ook geluidsschermen zouden kunnen wassen. Multifunctioneel inzetbaar dus.

Veilig werken en nog veel meer

“Als het niet veilig kan, dan werken we niet!” is een treffende uitspraak van onze medewerker Roberto in aflevering 9 van RMS TV. Het geeft direct weer hoe belangrijk veiligheid voor RMS is. Iets wat ook in deze aflevering onder andere onder de aandacht wordt gebracht.

Meer informatie over onze diensten?

We verzorgen zowel Asset, Traffic als Incident Management. Een totaalpakket aan diensten die enerzijds in elkaars verlengde liggen en elkaar anderzijds versterken bij de realisatie van onze werkzaamheden.

Road Maintenance Support

Wij zorgen ervoor dat de weg beschikbaar blijft en assets presteren. Altijd. Blijf op de hoogte en volg ons ook via social media.

Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang als eerste en telkens weer nieuws en wetenswaardigheden uit de wereld van RMS. 

Contact

Petroleumhavenweg 4
1041 AC Amsterdam
+31 8 50 64 77 94
info@rms-bv.nl

Klik hier voor onze Algemene Leveringsvoorwaarden.