Multifunctioneel inzetbaar materieel

Het materieel wat wij tot onze beschikking hebben voor de uitvoering van de vele verschillende werkzaamheden is divers en houden we continu up-to-date.

Enerzijds was er de behoefte aan een knijperauto voor de uitvoering van veel voorkomende projectwerkzaamheden. Anderzijds moest één van onze vrachtwagens worden vervangen omdat deze niet meer voldeed aan de huidige euronorm (euro 3). Met onze nieuwste aanwinst slaan we twee vliegen in één klap en hij is ook nog eens multifunctioneel inzetbaar.

De nieuwe knijperauto kan 3-zijdig kiepen, heeft een meesturende achteras voor een korte draaicirkel en beschikt bovendien over een botskussen die gemakkelijk demonteerbaar is. Uiteraard is hij voorzien van de herkenbare RMS bestickering.

Veilig werken en nog veel meer

“Als het niet veilig kan, dan werken we niet!” is een treffende uitspraak van onze medewerker Roberto in aflevering 9 van RMS TV. Het geeft direct weer hoe belangrijk veiligheid voor RMS is. Iets wat ook in deze aflevering onder andere onder de aandacht wordt gebracht.

Meer informatie over onze diensten?

We verzorgen zowel Asset, Traffic als Incident Management. Een totaalpakket aan diensten die enerzijds in elkaars verlengde liggen en elkaar anderzijds versterken bij de realisatie van onze werkzaamheden.

Road Maintenance Support

Wij zorgen ervoor dat de weg beschikbaar blijft en assets presteren. Altijd. Blijf op de hoogte en volg ons ook via social media.

Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang als eerste en telkens weer nieuws en wetenswaardigheden uit de wereld van RMS. 

Contact

Petroleumhavenweg 4
1041 AC Amsterdam
+31 8 50 64 77 94
info@rms-bv.nl

Klik hier voor onze Algemene Leveringsvoorwaarden.