Multifunctioneel inzetbaar materieel

Het materieel wat wij tot onze beschikking hebben voor de uitvoering van de vele verschillende werkzaamheden is divers en houden we continu up-to-date.

Enerzijds was er de behoefte aan een knijperauto voor de uitvoering van veel voorkomende projectwerkzaamheden. Anderzijds moest één van onze vrachtwagens worden vervangen omdat deze niet meer voldeed aan de huidige euronorm (euro 3). Met onze nieuwste aanwinst slaan we twee vliegen in één klap en hij is ook nog eens multifunctioneel inzetbaar.

De nieuwe knijperauto kan 3-zijdig kiepen, heeft een meesturende achteras voor een korte draaicirkel en beschikt bovendien over een botskussen die gemakkelijk demonteerbaar is. Uiteraard is hij voorzien van de herkenbare RMS bestickering.

RMS pb19 aanp

Op naar de toekomst

Bijpraten, vooruitblikken, toelichten… op de lentebijeenkomst voor de medewerkers van RMS passeerden al deze aspecten de revue. En niet alleen Erik nam de medewerkers mee in zijn pakkende verhaal, ook Jan van Setten was aanwezig.

RMS   werkenbij

Wees er snel bij!

Onlangs hebben we weer een vacature vervuld en binnenkort komt deze nieuwe strijder ons team versterken. Helaas is deze kans dus al verkeken, maar wees niet getreurd, want er zijn nog meer mogelijkheden om te komen werken in de wereld van RMS. Je moet er echter wel snel bij zijn!

RMS Service truck

Servicewagen zoekt een nieuwe baas

Daar staat hij dan: onze eigen, compleet uitgeruste servicewagen. Klaar om indien nodig op pad te gaan. En daarmee te worden ingezet om onderweg of ter plaatse op locatie allerlei reparatiewerkzaamheden aan onze vele voertuigen te kunnen verzorgen. Durf jij de gok te wagen en neem jij de bij ons openstaande plaats van monteur in?

Meer informatie over onze diensten?

We verzorgen zowel Asset, Traffic als Incident Management. Een totaalpakket aan diensten die enerzijds in elkaars verlengde liggen en elkaar anderzijds versterken bij de realisatie van onze werkzaamheden.

Road Maintenance Support

Wij zorgen ervoor dat de weg beschikbaar blijft en assets presteren. Altijd. Blijf op de hoogte en volg ons ook via social media.

Wil je bij ons komen werken?

Stuur een bericht en we nemen snel contact met je op.

Contact

Petroleumhavenweg 4
1041 AC Amsterdam
+31 8 50 64 77 94
info@rms-bv.nl

Klik hier voor onze Algemene Leveringsvoorwaarden.