Multifunctioneel inzetbaar materieel

Het materieel wat wij tot onze beschikking hebben voor de uitvoering van de vele verschillende werkzaamheden is divers en houden we continu up-to-date.

Enerzijds was er de behoefte aan een knijperauto voor de uitvoering van veel voorkomende projectwerkzaamheden. Anderzijds moest één van onze vrachtwagens worden vervangen omdat deze niet meer voldeed aan de huidige euronorm (euro 3). Met onze nieuwste aanwinst slaan we twee vliegen in één klap en hij is ook nog eens multifunctioneel inzetbaar.

De nieuwe knijperauto kan 3-zijdig kiepen, heeft een meesturende achteras voor een korte draaicirkel en beschikt bovendien over een botskussen die gemakkelijk demonteerbaar is. Uiteraard is hij voorzien van de herkenbare RMS bestickering.

Delen

RMSsclbeeld

Veiligheid voor alles!

Veiligheid is en blijft belangrijk binnen de branche waarin wij onze werkzaamheden uitvoeren. Als organisatie pakken we hieromtrent onze verantwoordelijkheid en nemen we dit onderwerp serieus. Altijd. Zodanig dat we er doelgericht mee aan de slag zijn gegaan om ook dit onderdeel binnen RMS gecertificeerd te krijgen.

RMS werken bij

Kansen om bij ons te komen werken

Onlangs hebben we weer een vacature vervuld en binnenkort komt deze nieuwe strijder ons team versterken. Helaas is deze kans dus verkeken, maar wees niet getreurd, want er zijn nog meer mogelijkheden om te komen werken in de wereld van RMS.

Pijlsnel en doelgericht inzetbaar

Of het nu gaat om bruggen, tunnels, wegen of vliegvelden… We hebben spreekwoordelijk veel pijlen op onze boog en verrichten verschillende werkzaamheden op diverse plekken in het land. Dynamisch en daarnaast vooral doelgericht.

Meer informatie over onze diensten?

We verzorgen zowel Asset, Traffic als Incident Management. Een totaalpakket aan diensten die enerzijds in elkaars verlengde liggen en elkaar anderzijds versterken bij de realisatie van onze werkzaamheden.

Road Maintenance Support

Wij zorgen ervoor dat de weg beschikbaar blijft en assets presteren. Altijd. Blijf op de hoogte en volg ons ook via social media.

Wil je bij ons komen werken?

Stuur een bericht en we nemen snel contact met je op.

Contact

Petroleumhavenweg 4
1041 AC Amsterdam
+31 8 50 64 77 94
info@rms-bv.nl

Klik hier voor onze Algemene Leveringsvoorwaarden.