Dvdb16 RMS

Onze E-WSV in the picture

Onze onlangs geïntroduceerde Electric - Workzone Safety Vehicle, kortweg E-WSV, wordt gezien! Er is namelijk veel aandacht voor onze unieke 100% elektrische vrachtwagen.

Eerst was er het bezoek van minister Mark Harbers (Infrastructuur en Waterstaat) aan project A16 Rotterdam waar ook de E-WSV werd gedemonstreerd. Vervolgens stond onze nieuwste duurzame aanwinst de dag daarna op de bedrijfsinloopdag van Eijkelboom tentoongesteld. En zaterdag 17 juni trok hij op de Dag van de Bouw wederom de aandacht van de vele bezoekers die die dag project A16 Rotterdam en dus ook onze E-WSV van dichtbij konden bekijken.

Wil jij hem ook zien? Bekijk dan de speciale aflevering van RMS TV waarin deze keer de E-WSV centraal staat en naast aanvullende informatie ook de realisatie en een demonstratie in beeld gebracht is.

Delen

Dvdb18 RMS
E WSV RMS fdr4234
RMS werken bij

Kansen om bij ons te komen werken

Onlangs hebben we weer een vacature vervuld en binnenkort komt deze nieuwe strijder ons team versterken. Helaas is deze kans dus verkeken, maar wees niet getreurd, want er zijn nog meer mogelijkheden om te komen werken in de wereld van RMS.

Pijlsnel en doelgericht inzetbaar

Of het nu gaat om bruggen, tunnels, wegen of vliegvelden… We hebben spreekwoordelijk veel pijlen op onze boog en verrichten verschillende werkzaamheden op diverse plekken in het land. Dynamisch en daarnaast vooral doelgericht.

Dvdb16 RMS

Onze E-WSV in the picture

Onze onlangs geïntroduceerde Electric - Workzone Safety Vehicle, kortweg E-WSV, wordt gezien! Er is namelijk veel aandacht voor onze unieke 100% elektrische vrachtwagen.

Meer informatie over onze diensten?

We verzorgen zowel Asset, Traffic als Incident Management. Een totaalpakket aan diensten die enerzijds in elkaars verlengde liggen en elkaar anderzijds versterken bij de realisatie van onze werkzaamheden.

Road Maintenance Support

Wij zorgen ervoor dat de weg beschikbaar blijft en assets presteren. Altijd. Blijf op de hoogte en volg ons ook via social media.

Wil je bij ons komen werken?

Stuur een bericht en we nemen snel contact met je op.

Contact

Petroleumhavenweg 4
1041 AC Amsterdam
+31 8 50 64 77 94
info@rms-bv.nl

Klik hier voor onze Algemene Leveringsvoorwaarden.