Ook actief op Rotterdam Airport

Nadat we inmiddels al lange tijd verantwoordelijk zijn voor het onderhoud op Lelystad Airport, hebben we nu een tweede vliegveld in beheer. In opdracht van Dura Vermeer verzorgen wij op Rotterdam The Hague Airport - in de volksmond beter bekend als Rotterdam Airport - alle benodigde onderhoudswerkzaamheden op zowel land- als airside. Zo worden we zo langzamerhand óók deskundig op het gebied van vliegveldonderhoud.

Na de start met de inspectie van het complete areaal, het leren kennen van het uitgebreide werkgebied en het in kaart brengen van de benodigde werkzaamheden, zijn we inmiddels begonnen met de invulling van het onderhoud. Veelzijdig en met als vertrekpunt om dit op het met onze opdrachtgever afgestemde beeldniveau te zullen gaan verzorgen.

De uitvoering mag de zogenaamde vakantiebeleving van het vele, dagelijks aanwezige publiek op het vliegveld beslist niet beïnvloeden. Hinder dient dan ook te allen tijde te worden voorkomen en het werk moet als vanzelfsprekend zorgvuldig worden uitgevoerd. We zullen er onder meer de gazons gaan maaien, riolering, goten en kolken reinigen, alle verhardingen onderhouden, hagen knippen en bomen snoeien. Maar ook bijvoorbeeld het prikken van papier, opruimen van zwerfvuil en legen van de prullenbakken behoort tot de taken. Daarnaast zijn we verantwoordelijk voor de eventuele gladheidsbestrijding en vegen we net als in Lelystad ook hier periodiek de taxi- en landingsbanen. Al met al een mooi project waar we onze kennis en kunde helemaal in kwijt kunnen.

Veilig werken en nog veel meer

“Als het niet veilig kan, dan werken we niet!” is een treffende uitspraak van onze medewerker Roberto in aflevering 9 van RMS TV. Het geeft direct weer hoe belangrijk veiligheid voor RMS is. Iets wat ook in deze aflevering onder andere onder de aandacht wordt gebracht.

Meer informatie over onze diensten?

We verzorgen zowel Asset, Traffic als Incident Management. Een totaalpakket aan diensten die enerzijds in elkaars verlengde liggen en elkaar anderzijds versterken bij de realisatie van onze werkzaamheden.

Road Maintenance Support

Wij zorgen ervoor dat de weg beschikbaar blijft en assets presteren. Altijd. Blijf op de hoogte en volg ons ook via social media.

Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang als eerste en telkens weer nieuws en wetenswaardigheden uit de wereld van RMS. 

Contact

Petroleumhavenweg 4
1041 AC Amsterdam
+31 8 50 64 77 94
info@rms-bv.nl

Klik hier voor onze Algemene Leveringsvoorwaarden.