Ook actief op Rotterdam Airport

Nadat we inmiddels al lange tijd verantwoordelijk zijn voor het onderhoud op Lelystad Airport, hebben we nu een tweede vliegveld in beheer. In opdracht van Dura Vermeer verzorgen wij op Rotterdam The Hague Airport - in de volksmond beter bekend als Rotterdam Airport - alle benodigde onderhoudswerkzaamheden op zowel land- als airside. Zo worden we zo langzamerhand óók deskundig op het gebied van vliegveldonderhoud.

Na de start met de inspectie van het complete areaal, het leren kennen van het uitgebreide werkgebied en het in kaart brengen van de benodigde werkzaamheden, zijn we inmiddels begonnen met de invulling van het onderhoud. Veelzijdig en met als vertrekpunt om dit op het met onze opdrachtgever afgestemde beeldniveau te zullen gaan verzorgen.

De uitvoering mag de zogenaamde vakantiebeleving van het vele, dagelijks aanwezige publiek op het vliegveld beslist niet beïnvloeden. Hinder dient dan ook te allen tijde te worden voorkomen en het werk moet als vanzelfsprekend zorgvuldig worden uitgevoerd. We zullen er onder meer de gazons gaan maaien, riolering, goten en kolken reinigen, alle verhardingen onderhouden, hagen knippen en bomen snoeien. Maar ook bijvoorbeeld het prikken van papier, opruimen van zwerfvuil en legen van de prullenbakken behoort tot de taken. Daarnaast zijn we verantwoordelijk voor de eventuele gladheidsbestrijding en vegen we net als in Lelystad ook hier periodiek de taxi- en landingsbanen. Al met al een mooi project waar we onze kennis en kunde helemaal in kwijt kunnen.

RMS pb19 aanp

Op naar de toekomst

Bijpraten, vooruitblikken, toelichten… op de lentebijeenkomst voor de medewerkers van RMS passeerden al deze aspecten de revue. En niet alleen Erik nam de medewerkers mee in zijn pakkende verhaal, ook Jan van Setten was aanwezig.

RMS   werkenbij

Wees er snel bij!

Onlangs hebben we weer een vacature vervuld en binnenkort komt deze nieuwe strijder ons team versterken. Helaas is deze kans dus al verkeken, maar wees niet getreurd, want er zijn nog meer mogelijkheden om te komen werken in de wereld van RMS. Je moet er echter wel snel bij zijn!

RMS Service truck

Servicewagen zoekt een nieuwe baas

Daar staat hij dan: onze eigen, compleet uitgeruste servicewagen. Klaar om indien nodig op pad te gaan. En daarmee te worden ingezet om onderweg of ter plaatse op locatie allerlei reparatiewerkzaamheden aan onze vele voertuigen te kunnen verzorgen. Durf jij de gok te wagen en neem jij de bij ons openstaande plaats van monteur in?

Meer informatie over onze diensten?

We verzorgen zowel Asset, Traffic als Incident Management. Een totaalpakket aan diensten die enerzijds in elkaars verlengde liggen en elkaar anderzijds versterken bij de realisatie van onze werkzaamheden.

Road Maintenance Support

Wij zorgen ervoor dat de weg beschikbaar blijft en assets presteren. Altijd. Blijf op de hoogte en volg ons ook via social media.

Wil je bij ons komen werken?

Stuur een bericht en we nemen snel contact met je op.

Contact

Petroleumhavenweg 4
1041 AC Amsterdam
+31 8 50 64 77 94
info@rms-bv.nl

Klik hier voor onze Algemene Leveringsvoorwaarden.