RMSsclbeeld

Veiligheid voor alles!

Veiligheid is en blijft belangrijk binnen de branche waarin wij onze werkzaamheden uitvoeren. Als organisatie pakken we hieromtrent onze verantwoordelijkheid en nemen we dit onderwerp serieus. Altijd. Zodanig dat we er doelgericht mee aan de slag zijn gegaan om ook dit onderdeel binnen RMS gecertificeerd te krijgen.

Iets wat heeft geresulteerd in het behaalde Safety Culture Ladder certificaat of de meer bekende benaming ‘Veiligheidsladder’, trede 3. Het is een instrument om veiligheidsbewustzijn, houding en gedrag binnen bedrijven te meten, waarbij de nadruk op de veiligheidscultuur wordt gelegd. Het geeft ons in ieder geval handvatten om nog meer aandacht te geven aan veiligheid, onze regels en waarden. Bewust, veilig en gezond werken dus. Ook biedt het ons de mogelijkheid om de veiligheidscultuur te monitoren en vergelijken binnen de sector. Daarnaast wordt dit certificaat steeds meer vereist bij aanbestedingen en opdrachten voor (inter)nationale leveranciers.

We zijn trots op dit resultaat, ons eigen SCL certificaat, maar dit is wat ons betreft nog maar het begin. Hoe hoger het veiligheidsbewustzijn, hoe hoger de toegekende laddertrede. Door onder meer te blijven investeren in een open cultuur en elkaar ook blijven aanspreken op het gebied van veiligheid, leiderschap en verantwoordelijk, willen we hierin doorgroeien. Veiligheid blijft als thema gericht op dit vervolg dan ook nadrukkelijk naar voren komen in onder meer onze overleggen met opdrachtgevers en partners, maar tevens intern tijdens bijvoorbeeld functioneringsgesprekken.

Aebi IMG 0275vk

Innovatieve materieeloplossing

Het materieel wat wij tot onze beschikking hebben voor de uitvoering van de vele werkzaamheden is zeer divers. Bovendien breiden we dit regelmatig uit. Ter vervanging of als aanvulling, maar het kan kennelijk ook anders...

RMS pb19 aanp

Op naar de toekomst

Bijpraten, vooruitblikken, toelichten… op de lentebijeenkomst voor de medewerkers van RMS passeerden al deze aspecten de revue. En niet alleen Erik nam de medewerkers mee in zijn pakkende verhaal, ook Jan van Setten was aanwezig.

RMS   werkenbij

Wees er snel bij!

Onlangs hebben we weer een vacature vervuld en binnenkort komt deze nieuwe strijder ons team versterken. Helaas is deze kans dus al verkeken, maar wees niet getreurd, want er zijn nog meer mogelijkheden om te komen werken in de wereld van RMS. Je moet er echter wel snel bij zijn!

Meer informatie over onze diensten?

We verzorgen zowel Asset, Traffic als Incident Management. Een totaalpakket aan diensten die enerzijds in elkaars verlengde liggen en elkaar anderzijds versterken bij de realisatie van onze werkzaamheden.

Road Maintenance Support

Wij zorgen ervoor dat de weg beschikbaar blijft en assets presteren. Altijd. Blijf op de hoogte en volg ons ook via social media.

Wil je bij ons komen werken?

Stuur een bericht en we nemen snel contact met je op.

Contact

Petroleumhavenweg 4
1041 AC Amsterdam
+31 8 50 64 77 94
info@rms-bv.nl

Klik hier voor onze Algemene Leveringsvoorwaarden.